Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur till Öka Miltal på en 2006 Chevy Avalanche

Utrustad med en 5,3 liters V-8 motor, är det 2006 Chevy Avalanche går inte att bedöva någon med enastående bränsleekonomi. Avalanche är en korsning mellan en pickup och en SUV och, som sådan, inte är utformad med optimal gas körsträcka i åtanke. Snarare är det riktat till dem som vill ha både bekvämligheten och passagerarutrymmet i en SUV och kraften och mångsidigheten hos en lastbil. Detta betyder dock inte att du måste nöja sig med mindre. Tvärtom, kan du hjälpa till att förbättra din Chevy Avalanche bränsleeffektivitet genom att följa några enkla steg. Instruktioner
1

Minska din `06 Chevy Avalanche till lager komponenter. Eftermarknaden tillbehör tenderar att ha en negativ effekt på gas körsträcka. Extra belysning, tyngre /större hjul och däck, vakter grill, steg och eventuella tillkommande delar för att anpassa din bil bara tjänar till att öka dess tyngd. Den extra vikten gör din motor måste arbeta extra hårt, och det betyder att du betalar mer vid pumpen.
2

Begränsa din hastighet. Din Avalanche är ett tungt fordon och inte skryta med de största aerodynamik. Således, för varje 5 mph över 60 mph, måste din Chevy motor kämpa mer och mer för att bekämpa ökade luftmotståndet. Som ett resultat, lider din bränsleeffektivitet. Använd farthållaren för att behålla din hastighet. Också viktigt är behovet av att lätta på gaspedalen när du börjar. När du skjuta motorn för en snabb start, avfall du gas. Likaså måste du förutse stopp och gradvis broms, utrullning till ett fullständigt stopp när det är möjligt.
3

Gör en resa i stället för flera. Planera dagens ärenden i förväg så att du kan gå alla de platser du behöver för att gå på så kort tid och avstånd. Om du har överskott av pengar, installerar en GPS i din Avalanche kan hjälpa till med detta arbete, eftersom det kommer att guida dig till ditt resmål längs de mest effektiva vägarna. När du planerar dina ärenden, tänk på högtrafikerade områden och undvika dem till varje pris.
4

Använd din Chevy Avalanche luftkonditioneringsapparater så sparsamt som möjligt. Om det är varmt och du reser i lägre hastigheter, bara rulla ner dina fönster. Vid högre hastigheter, bör du rulla upp fönstren och använda luftkonditionering, dock bör du försöka hålla det på en lägre inställning.
5

Låt inte din Chevy Avalanche på tomgång mer än några minuter åt gången. Till exempel, om du befinner dig väntar ett vägbygge besättning för att låta dig passera, förvandla din Avalanche för att spara gas. När ett fordons motor är igång, samtidigt som faktiskt inte rör sig någonstans, det blir en ynka 0 miles per gallon.
6

Ändra 2006 Avalanche olja ungefär var 5000 miles (mer om du använder det för tungt bogsering eller dragande). Också hålla ett regelbundet underhåll schema, kontroll av andra vätskor såsom transmissionsolja. Ett fordon som körs smidigt kommer att spara gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135292.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.