Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

North Carolina Krav för etanol i Bensin

Etanol i bensin har varit ett krav för många år på grund av dess effektivitet som ett motorbränsle. North Carolina har uthärdat en avvikande skattesats för etanol i bensin , på grund av stormar och bränsleförbrukning . Vad ska titta efter

Environmental Protection Agency , ( EPA ) inrättades för att reglera frågor som finns i luften , och vatten . Det finns standarder varje stat måste följa per EPA : s regler . Varje stat kan utfärda egna regler så länge de faller inom de riktlinjer som fastställts av EPA . Intervallet för etanol i bensin tillåts av EPA är 5 till 10 procent . North Carolina etanol i bensin faller mellan den 9 till 10 procent .
Överväganden

Under sommarmånaderna och orkansäsongen utfärdat North Carolina ett undantag som kräver all bensin att ha en bas på mindre än 9 procent. Detta kallas " särskilda bestämmelser för alkohol blandningar " och hjälper till att säkerställa bensin distributionen kommer att förbli stabil .
Off Season

Under lågsäsongen , eller från och med oktober med maj , måste federal reglemente för North Carolina etanol i bensin följas . EPA fortsätter att studera och arbeta med Department of Energy att hålla etanol innehåll i North Carolina bensin på det mest effektiva .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135660.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.