Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Tips för att spara pengar på bensin

Spara pengar på bensin inte behöver sluta på billigaste macken i stan, även om det hjälper. Det finns justeringar du kan göra för din bil för att säkerställa bättre gas körsträcka, vilket sparar pengar på gas. Beroende på vilken bil du kör och dess genomsnittliga gas körsträcka, kan de besparingar lägga verkligen upp efter bara en tank. Däck

Kontrollera bilens instruktionsbok för korrekt däcktryck för dina däck. Se till att du kör din bil med rätt däcktryck sparar gas körsträcka och dessutom sparar onödigt slitage på dina däck. Däck blow-outs från under eller över-pumpade däck är farligt och kan orsaka olyckor.
Förgasare

När de inte är korrekt justerade, kan förgasare suga onödiga bensin med kör alltför rika och därmed slösa bensin. Har din förgasare kontrolleras av en kvalificerad mekaniker för att spara bensin och få bättre körsträcka.
Spridare

Bränslespridare ibland får pluggas upp, vilket är enkelt åtgärdas genom att köpa en burk av bränsle injektor renare på din lokala närbutik eller fordonsindustrin avdelningen på din lokala mataffär. Följ anvisningarna på burken och du bör se en förbättring på gas körsträcka, vilket sparar pengar.
Styling

Ta din bil till en mekaniker för en låt -up. Här ingår ändring av tändstift och kablar för jämnare gång kapacitet. Tändsystemet kontrolleras och gasreglaget borrning rengöras. Bilens olja kommer att ändras tillsammans med oljefiltret. Luftfiltret ska kontrolleras och ändras vid behov. Bilens bränslefiltret ska bytas eller åtminstone kontrolleras. Bilens fördelarlocket och tändning rotor kommer att kontrolleras eller ändras. En tune-up bör utföras på din bil var 35.000 till 65.000 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135179.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.