Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur fixar Dålig gas körsträcka

Bevarande av bensin har kommit i förgrunden av människors tankar. Oavsett om du är ute för att rädda planeten, ditt bankkonto eller båda, det finns många saker du kan göra för att minska den mängd gas som du använder varje dag. Instruktioner
1

Ta bort alla onödiga filer från ditt fordon. Om du tenderar att kasta allt i bagageluckan och rensa ut varje halvår eller så, är det dags att ändra dina vanor. Avlastning en extra 50 pounds av läroböcker, kläder och bagage kommer att skära din bränsleeffektivitet med en hel procentenhet. Som lägger upp under loppet av ett år körning, så får det skräp ur bagageutrymmet.
2

Förvara dina däck i gott skick. Slitna eller dåligt däck orsaka att motorn drar mer bränsle. Om du är osäker på din inriktning, få på en säker bred väg, går omkring 40 miles i timmen och släppa ratten kortfattat. Om bilen drar åt höger eller vänster, du bränner extra bränsle.
3

Sakta ner. EPA har fastställt att för varje mil per timme över 55 du kör, du förlorar cirka 1 procent av din bränsleekonomi. Om du zippa tillsammans vid 75, bränner du 20 procent mer än att köra 55.
4

Behåll din bil som rådde i servicehandboken. Detta inkluderar oljebyten, regelbundna inspektioner och regelbundna tune-ups. Om du vet att något är fel med din bil, inte lägga upp reparationen. Det kommer att kosta dig mer i det långa loppet, och din gas körsträcka kommer att lida under tiden. Allt som påverkar din bil är sannolikt att påverka gas körsträcka.
5

Stäng av din bil om du ska vara på tomgång i mer än 30 sekunder. Du kanske har hört att det tar mer bränsle för att starta en bil än att låta den gå på tomgång i fem minuter, men det är nonsens. Du slösar gas om du sitter stilla med motorn igång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135070.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.