Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Bidrag för hybridfordon

Med stigande oljepriser och ökad uppmärksamhet på klimatförändringarna, elhybridfordon är en sund ekonomisk och ekologiskt val för din nästa bil. En hybridbil som drivs av både en förbränningsmotor och ett uppladdningsbart batteri kan ha upp till två gånger bränsleeffektivitet en bil som körs på bensin ensam. Bidrag främja hybridfordon är tillgängliga för tillverkare, lokala myndigheter, och enskilda köpare genom de federala och statliga myndigheter. Federala och statliga bidrag

Under 2008 presidentvalskampanjen, som sedan-kandidaten Barack Obama ett nationellt mål att sätta en miljon hybridbilar på vägarna 2015. Uppföljning på det löftet under 2009, meddelade Vita huset 2,4 miljarder dollar under bidrag för att påskynda hybridfordon utveckling. Dessa bidrag inkluderar $ 1,5 miljarder kronor för USA-baserade tillverkare att producera mer och mer långvarig batterier, $ 500 miljoner euro för tillverkare att producera eldrivna komponenter, och $ 400 miljoner förbättra elektrisk laddning infrastruktur. Individuella stipendier varierar i storlek allt från $ 500.000 till 300 miljoner dollar.
Federala skattelättnader

Den amerikanska Återvinning och Reinvestment Act från 2009 sträcker sig en skattelättnad mellan $ 2500 och $ 7500 till nya hybrid köpare. Fordon måste köpas nytt, har fyra eller fler hjul, väger mindre än 14.000 kg och har ett batteri med minst fyra kilowattimmar som kan laddas från en yttre elektrisk kraftkälla.
Renewable Energy Systems och förbättrad energieffektivitet Grant

US Department of Agriculture kontoret för landsbygdsutveckling erbjuder bidrag och garanterade lån för inköp av system för förnybar energi och förbättrad energieffektivitet för landsbygdens gårdar och små företag. Stödberättigande projekt omfattar ombyggnad av diesel-och bensindrivna fordon till hybrid och el eller till alternativa bränslen som biobränslen, vätgas och solenergi. För att kvalificera projekt måste bygga på landsbygden och använda kommersiellt tillgängliga teknik. Sökande till detta bidrag måste också ge minst 75 procent av projektets kostnader, och det maximala bidraget för en viss individ eller ett projekt tak på $ 750.000. Addera Kollektivtrafik beviljar
< p> I september 2009 meddelade president Obama $ 100.000.000 från ekonomisk Recovery Act för Department of Transportation att finansiera 43 transitering organ att genomföra miljövänlig teknik inom kollektivtrafiken. Kriterier för bidragen innefattar ett projekts förmåga att lägre energiförbrukning och koldioxidutsläpp, liksom förmågan att ge en hållbar ekonomisk avkastning på investeringen.
Pollution Prevention Grants Program
< p> Den Pollution Prevention (P2) Grants Program erbjuder utbildning och tekniskt bistånd för att minska föroreningarna och förebyggande strategier, som omfattar inköp av hybridbilar och konvertera bensindrivna bilar till hybrid-och eldrift. Programmet beviljar bidrag till stater och amerikanska territorier, samt kvalificerade statliga organ och universitet och högskolor, och inte erbjuds till kommuner, privata universitet, ideella organisationer, privata företag eller privatpersoner. Matchande medel beviljas och förvaltas av Naturvårdsverkets regionkontor P2, program och bidrag beviljas beroende Congressional finansiering till programmet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134238.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.