Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Parkeringsautomat Regler i Boston

Bostons parkeringsböter är svårt att missa. De är ljust orange och frågor staden massor av dem. Boston utfärdade 1,6 miljoner parkeringsböter under 2009 och samlade $ 65.900.000 i böter. Tillsammans med uppmätt parkering, begränsar staden också parkering för boende endast i vissa stadsdelar. Läs skyltarna noga när du parkerar på gatan i en obekant område. Den Boston Transportation Department upprätthåller parkeringsregler och underhåller 6.400 meter. Timmar

Som av 2010, upprätthåller Boston användning av parkeringsautomater måndag till lördag, från 08:00 till 20:00 Du behöver inte lägga pengar på en mätare på söndagar eller helgdagar.


priser

parkering en bil i en uppmätt utrymme i Boston kostar 25 cent för varje 15 minuter av tiden, som av 2010. Sommaren 2010 började staden erbjuder uppmätta utrymmen för skotrar och motorcyklar. Scooter och motorcyklister kan parkera i de utsedda utrymmen för 25 cent i timmen utan tidsbegränsning. Addera ditt Trasiga Meter

staden förordningar förbjuda förare från parkering på mätare som visar en "out of order" budskap. Du kan få en biljett för detta, även om den faktiska praktiken varierar. Om en multi-space mätaren är ur funktion, staden förordningar kräver drivrutiner för att betala för parkering vid nästa multi-space meter.
Tidsgränser

Boston sätter tid gränser för uppmätt parkeringsplatser. Det högsta är två timmar. Utfodring en mätare för extra tid utöver den gräns hindrar inte en förare från att få en biljett för överskridande av tidsfristen på en plats. Regeln är att du måste flytta bilen till ett annat block, inte bara till en annan plats.
Lines
p Om målade linjer markerar en parkeringsplats, en Föraren måste parkera inom linjerna. Addera Handicapped Drivers /funktionshindrade veteraner

Boston avstår meter avgifter om en förare är en funktionshindrad veteran eller handikappade och fordonet har speciella Massachusetts licens plattor eller plakat med funktionshinder beteckning. Tidsfristerna gäller inte dessa drivrutiner.
Tjänstebilar

Staden avstår meter avgifter för markerade fordon som ägs av staden, statliga eller federala regeringen eller av utländsk konsulat.
Signs

officiella "gaturenhållning" och "Snow Emergency" skyltar på ett block begränsa parkering på tider och har företräde framför bestämmelserna parkeringsautomat, gör som tillfälliga skyltar skrivit för speciella evenemang. Kontrollera dessa tecken innan du lämnar din bil i en uppmätt utrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149856.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.