Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur DMV Points Arbetet din färdregistreringen i Los Angeles Kalifornien?

Trafikbrott i Kalifornien tillfalla sk överträdelse poäng. Tillkommer ett fast antal överträdelse punkter kommer att innebära att föraren anses vara en "vårdslös aktör" och att få sina tillstånd tillfälligt. De kommer också att bli föremål för en prövotid under vilken en enstaka förseelse kommer att leda till en ytterligare förlängning av licensen. Point periodiserad

Majoriteten av trafikbrott tjänar två poäng och kvar på förarens rekord för sju år. Dessa inkluderar rattfylleri, att inte sluta efter en olycka och vårdslös körning. Lesser trafikbrott tillfaller en punkt, som inte hålls ansvarig för en olycka. Denna punkt kvar på posten i tre år.

Några mycket små brott såsom att inte ha ett ljus på registreringsskylten registreras men inte gör några poäng.

I de flesta fall, bryter hastighetsgränsen kommer att tillfalla en punkt, när du kör på mer än 100 km /h kommer att tillfalla två punkter.
Gränser och konsekvenser
p Det finns tre tröskelvärdena för att klassas som en vårdslös operatör. Dessa nås genom att samla på fyra punkter i 12 månader, sex poäng i 24 månader eller åtta poäng i 36 månader. Att nå någon av dessa gränsvärden kommer att leda till vårdslös operatör klassificering.

Detta leder normalt till en automatisk sex-månaders licens fjädring och ett års prövotid (vilket inkluderar de sex månader under vilken tillstånd tillfälligt .) Under prövotiden kommer något brott som tillfaller en eller flera punkter utlösa en ytterligare sex månaders avstängning och förlänga provanställningstiden för ett år från det nya brottet sker.
Notifieringar

Förare får ett varningsbrev när de är två poäng ifrån att nå försumlig operatörens status och ett "Meddelande om avsikt att återkalla" när de är en poäng kort. De kommer också att få en anmälan om och när de når tröskeln för att bli klassad som en vårdslös förare och deras tillstånd tillfälligt.
Andra stater

trafikbrott begåtts i andra amerikanska delstater, kommer District of Colombia, Kanada och Puerto Rico samla poäng på en California licens. De intjänade poäng kommer att vara de som skulle ha tillkommit om samma brott begicks i Kalifornien.
Automatiskt upphävande

vissa brott anses så allvarliga att de leder till en automatisk indragning oavsett förarens aktuella punkten totalt. Ett exempel är när drivrutinerna redan om uppskov för rattfylleri är skyldiga att ta en alkohol eller narkotika screeningtest. Under dessa omständigheter kommer ett blodalkoholtest resultatet så lite som 0,01 procent tjänar en automatisk ett års avstängning. Vägrar att ta testet kommer att tjäna en två års avstängning, detta kommer att ökas till tre år, om föraren har mer än en tidigare DUI övertygelse Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149843.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.