Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Lagar om LED Exhaust Tips

En populär typ av slutrör för fordon är en LED dricks. Dessa tips har LED-lampor mellan en inre och yttre väggen på de yttre hålet hos spetsen. De flesta av dessa lampor drivs från fordonets parkeringsljus systemet. På så sätt när föraren slår på hennes fordon ljus på natten, den slutrör lyser upp liksom. Men innan du installerar ett tips, bör du kontrollera din lokala trafik och lagar fordon. Hitta din Lagar

trafik och fordon lagar för din stat och landsting är tillgängliga online. Ett bra ställe att börja är webbplatsen FindLaw. Denna webbplats organiserar en mängd olika lagar efter ämne och stat och har ett avsnitt om Olagliga Vehicle Ändringar. Den sida länkar till varje stats lagar om fordonets modifieringar, såsom lampor. För de flesta stater, det finns inte en stadga om LED avgassystem tips exakt, men det finns vissa perifera lagar som kan vara tillämpliga.
Color

Vissa stater begränsa vissa färger att förhindra en personlig fordon från att förväxlas med ett utryckningsfordon. Till exempel har USA en lag som förbjuder alla fordon från att använda blåljus utom utryckningsfordon och Department of Corrections fordon. LED avgassystem tips finns i blått, så du bör vara säker på att dina trafikreglerna inte inskränka denna färg.
Ground effektbelysning

Fästa extraljus till ett fordon är vanligare än den var tidigare. Som sådan, antog vissa stater lagar som specifikt gäller för marken effektbelysning. Även lagarna inte nämner LED avgassystem tips med namn, kan brottsbekämpande kunna hävda att LED avgassystem tips skulle omfattas av denna lag. Till exempel har Kansas en lag behandlar belysning marken effekt. Denna lag säger att neonrör under bilen är godtagbart under förutsättning att de inte är röda, blinkar inte, och rören kan inte ses.
Blinkande lampor

Flera statliga lagar begränsar användningen av blinkande lampor för speciella situationer eller fordon. Till exempel kan blåljus endast tillåtas för polisfordon. Liknar Kansas lagen om marken ljuseffekter, Kalifornien trafik lagar tillstånd än blinkande lampor får endast användas av utryckningsfordon, att varna för fara, för att indikera en strecksats vända, och att ange en begravning procession. Som sådan, en LED slutrör som blinkar sannolikt skulle betraktas som olaglig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149927.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.