Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur fickparkera en SUV

fickparkering är en färdighet som inte kommer naturligt. Om du har svårt att fickparkera en kompakt bil, då är du förmodligen dreading försöker att parkera en större SUV. Även en SUV är större och lite svårare att hantera i trånga situationer, samma regler för fickparkering en kompakt bil gälla för en SUV. Använd dina speglar, backa upp långsamt och du hittar din SUV passar tätt mellan de två andra fordon. Instruktioner
1

Dra upp cirka två meter bredvid fordonet du vill parkera bakom. Passa ryggen stötfångare med den andra bilens bakre stötfångaren och sedan komma till ett stopp.
2

Ta bort foten från bromsen. Applicera en mild kraft på gaspedalen om du är parkering uppförsbacke. Omedelbart vrida ratten hela vägen in mot trottoarkanten. Håll foten på bromsen hela tiden, om inte du är parkering uppförsbacke och måste trycka på gasen ibland.
3

Titta på dina backspeglar som du säkerhetskopierar. När du är halvvägs till trottoaren, förvandla din ratten åt andra hållet, så att din SUV rätar upp. Vrid inte ratten hela vägen, bara tillräckligt så att det rätar bilen ut.
4

Vänd dina hjul vägen som är motsatsen till trottoarkanten när din SUV är cirka två meter från bromsa. Den främre delen av din SUV kommer att svänga in mot trottoarkanten. När ditt fordon är i-mellan de två andra fordon, dra framåt och bakåt tills dina däck är cirka sex inches från trottoaren och din SUV är lika avstånd mellan de två andra fordon.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119822.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.