Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Range Rover Classic Tips

Range Rover Classic gjordes av Land Rover mellan 1970 och 1996. Det är en fyra-wheel-drive SUV med en aluminium kropp och lådliknande konstruktion. Fordonet var en lyxig statussymbol, allt utbredda kulturella spridning på 1980-talet. Det marknadsförs som både en on-och off-road fordon med en tålig ram. Priser Tips

Köpa en Range Rover Classic kräver en betydande mängd forskning och ansträngning på den del av köparen. I den 26-åriga historia av fordonet, det fanns ett antal uppgraderingar, förändringar design och rekonstruktioner har som skiljer de årliga modellerna. Trots många olikheter, kom alla modeller utrustade med "lyxiga funktioner" - skinnklädsel, fyrhjulsdrift och diverse andra avancerade alternativ var vägts in i Range Rover ursprungliga priset. Säljare kommer att försöka ta mer betalt för dessa "lyxiga funktioner," men de bör inte beaktas i prissättningen eftersom de var standard på alla Range Rover Classics.

Potentiella köpare bör kontrollera fordonet registren för att se om den tidigare Ägaren slutfört alla schemalagda maintenances. En välskött bil kan säljas för ett högre pris. En auto expert eller mekaniker bör höras om det finns några farhågor om fordonets operativa förmåga. Upphörde produktionen av Range Rover Classic i
Vanliga underhållsfrågor

Land Rover 1996, vilket innebär att alla inköp av modellen nu kommer från en vintage auto köpa synvinkel. Vissa designelement quirks har exponerats över tiden - mest konsekvent, den läckande styrväxel. Ratten är kopplad till styrväxeln, vilket ligger under Range Rover huva och dessa är kända för att läcka ymnigt på de klassiska modellerna. En ägare måste kontrollera vätskenivåer regelbundet och övervaka styrväxeln hållbarhet. Bakaxeln är också känt att läcka med en hög takt.

Rost är vanligt att Range Rover Classic. Regelbundna kontroller av bilens golv, bakluckan och huven kan hjälpa till att lokalisera och förhindra detta.
Driving Tips

Range Rover Classic var avsedd för både väg-och off-road körning, så möjligheterna är vidöppen för ridning underhållning. När du tar bilen off-road, är det viktigt att vara medveten om den omgivande terrängen. Hills och skjuter stenar kan skada fordonets fjädring om närmade vid höga hastigheter. Kör snabbt endast då kursen och terräng är känd.

När drivs, Range Rover Classics uppvisar en stor mängd "krängning"-känslan av bilen deponering som det visar. Förare bör inte skrämmas av detta eftersom det är skapat naturligt av fordon fjädring förskjutning som SUV varv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119037.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.