Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Toyota Sequoia Specifikationer

The Sequoia, den största sport utility vehicle (SUV) som gjorts av Toyota, erbjuder många alternativ för köpare, med varje modell finns i två-och fyrhjulsdrivna versioner. Kunderna har också möjlighet att en 4.6-eller 5.7-liters motor, samt tre grundläggande utföranden. Motor och prestanda

Toyota Sequoia körs på en 4,8-liters V-8 motor som kan nå 310 hästkrafter. Den har en sexstegad automatisk växellåda, tillsammans med främre och bakre dubbla triangellänkar oberoende fjädring. Säkerhetsfunktioner inkluderar låsningsfria bromsar, bromsassistans och antisladdsystem. Den har kraft-assisted rack-and-pinion styrning. Addera Exterior

Sequoia levereras som standard med makt uppvärmda sidospeglar och en kromad grill. Exteriör belysning på Sequoia inkluderar halogenstrålkastare, varselljus och dimljus. Det har intermittent vindrutetorkare och en avisningsmedel. Den SUV levereras med hasplåtar, en motordriven moonroof, ett takräcke, en bakre spoiler och fotsteg. Det kommer också med stänkskydd och en dragkrok.
Interiör

Toyota Sequoia levereras med en tre-zons luftkonditionering och värmare med ett luftfilter medföljer . Audio funktioner inkluderar en AM /FM-radio, CD-spelare, en USB-port, åtta högtalare och ljud kontroller i ratten, tillsammans med MP3, satellitradio och Bluetooth-kapacitet. Instrumentering innehåller en kompass, bränsleförbrukning information varvräknare, låg bränsleförbrukning ljus, dörr-glänt ljus och yttertemperaturmä. Den Sequoia kommer med tre stolsrader, med en motordriven ställbar stol för föraren. Den har servostyrning, elektriska fönsterhissar, en driven bakruta och makt dörrlås. Finns lagring Inkluderar en overhead-konsol, en främre konsol, krokar last och 16 mugghållare. Innerbelysning inkluderar karta lampor, belysta insteg och upplysta speglar fåfänga. Säkerhetsfunktioner inkluderar säkerhetsbälten med låsande upprullningsdon och bältessträckare, barn ankare sits och barnsäkra lås, samt front-, sido-, knä-och sida gardin krockkuddar. The Sequoia också har keyless inresa, utdragbara solskydd och ett larmsystem med motor immobilisering.
Toyota Sequoia Limited Model Uppgraderingar

Toyota Sequoia Limited-modellen levereras med en 5,7 -liters V-8 motor som kan nå 381 hästkrafter. De backspeglarna har blinkers indikatorer, liksom makt vikning och automatisk avbländning funktioner. Yttre paneler innehåller krom dörrhandtag, och SUV har en motoriserad hiss grind och privacy glass. Den Limited har ett uppgraderat ljudsystem med 14 högtalare och en subwoofer. Det har uppvärmd lädersäten och en läderklädd ratt. Den andra och tredje sätesraden har infällbara solskydd. Den begränsade också kommer med främre och bakre sonar för parkeringshjälp.
Toyota Sequoia Platinum Model Uppgraderingar

Platinum-modellen av Toyota Sequoia kommer med samma motor uppgraderingar som Limited-modellen, liksom alla andra uppgraderingar. Det lägger ett navigationssystem, backup kamera och baksätet DVD underhållningssystem med trådlösa hörlurar och fjärrkontroll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119370.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.