Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Vad är skillnaden mellan Escape XLS & XLT?

Ford Escape är en SUV som först dök upp för 2001 års modell och förblir aktiv under 2011. Den 2011 Escape finns framför och fyrhjulsdrivna modeller bilresa från XLS och XLT utföranden. Den XLT trim nivå har ett högre pris på grund av ytterligare funktioner, men alla XLS och XLT modeller innehåller samma motor. Storlek

framhjulsdrivna XLS väger £ 3299 och dess fyrhjulsdrift motsvarighet väger £ 3504 Den framhjulsdrivna XLT väger £ 3355, medan fyrhjulsdrift XLT väger £ 3504 De fyrhjulsdrivna versionerna 67.8 inches tall, medan de framhjulsdrivna versionerna är 67.9 inches tall. Markfrigången är 8.1 inches för fyrhjulsdrivna modeller och 8.4 inches för framhjulsdrivna modeller.
Hjul och yttre egenskaper

Alla Escape modeller levereras som standard med stålfälgar, även om andra alternativ är tillgängliga för XLT utföranden. Båda XLT modellerna ger dig möjlighet att välja krom hjul och få SUV med en full-size ingår reservdäck. Sekretess glas är standard på XLT modellerna och otillgänglig för XLS modellerna. Automatiska strålkastare och dimljus är också bara tillgänglig med XLT utföranden. Speglar som justerar beroende på ljus är standard med de XLT modeller och tillval för XLS modellerna.
Inredningsdetaljer

En läderratt är endast tillgänglig för den XLT trim nivå. De XLT utföranden har även en DVD-spelare och valfria ljud kontroller i den andra stolsraden. Förarstolen har makten justering i framsätet på XLT modeller och manuell justering i XLS-modellerna. Läder och uppvärmda säten är tillval endast för XLT modellerna. De XLT modeller finns med ett takräcke och insynsskyddet, medan XLS modellerna inte.
Pris och bränsle

framhjulsdrivna XLS blir 23 mpg i staden och 28 mpg på landsväg, medan både XLS och XLT fyrhjulsdrivna modellerna får 20 mpg i staden och 26 mpg på landsväg. Den framhjulsdrivna XLT får 21 mpg i staden och 28 mpg på landsväg. Den XLS säljs för $ 21.215 med framhjulsdrift och $ 22.965 med fyrhjulsdrift. Den XLT säljs för $ 24.335 med framhjulsdrift och $ 26.085 med fyrhjulsdrift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120442.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.