Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Backspegel Funktioner för 2001 Xterra

Den 2001 Nissan Xterra kom med två spegel alternativ vid köptillfället. En backspegel med manuella justeringar kom standard och som tillval multifunktionella elektronisk spegel uppgradering även fanns tillgängliga. Den frivilliga backspeglar uppgradering hade tre funktioner, vilket inkluderade en läsning yttertemperaturen, en elektronisk kompass och automatisk ljusreglering. Manuella backspegel Funktioner

Standarden backspegel på 2001 Nissan Xterra fungerar ungefär som de flesta manuella backspeglar. Spegeln är fäst till en arm utnyttjar en kulleds mekanismen. Bollen rörelse gör spegeln justeras för hand till en position som är optimal för föraren. Standarden backspegel är också utrustad med en flik på botten av spegeln för att möjliggöra för dag och natt körning. När fliken trycks tillbaka, är det i dag position. Dra fliken framåt gör spegeln att fällas upp något för att minska bländning från strålkastare på natten.
Elektronisk backspegel Funktioner

Exteriör temperatur läsning, en elektronisk kompass och automatisk avbländning är funktioner i elektroniska backspegeln. Både yttertemperaturen och elektronisk kompass visas i det övre högra hörnet av spegeln när deras motsvarande knappar trycks. Den automatiska dimmerfunktion är ofrivillig och aktiveras av en sensor på spegeln för att anpassa sig till ljusförhållandena och minska bländning. Inställning av spegeln görs manuellt, men den dagen och natten justeringsflik elimineras på grund av automatisk avbländning funktionen.
Säkerhetsfunktioner

Medan den manuella backspegeln har justeringen för mörkerkörning, erbjuder den elektroniska backspegeln extra säkerhetsfunktioner. Den uppmätta temperaturen informerar föraren av utetemperaturen och indikerar om förhållandena kan vara isiga. Den automatisk avbländning funktionen minskas den döda vinkeln genom att kontinuerligt anpassa sig till ljusförhållandena, minimerar bländning från strålkastare på natten eller från solen under dagen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120336.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.