Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Honda Odyssey Specifikationer

Honda grundades 1948 och som av 2010 är den sjätte största biltillverkaren i världen. Den producerar fordon som sträcker sig från subcompact bilar till fullstora stadsjeepar. Den Honda Odyssey var först introducerades på marknaden 1994 som en minibuss och blev erkänd som en av de mer ekonomiska alternativ för multipurpose vehicles. Den 2010 Odyssey är den sista medlemmen i sin tredje generation, vilket banar väg för den fjärde generationen som kommer att släppas under 2011. Modeller och Trims

2010 Honda Odyssey är en framhjulsdriven, fyradörrars minibuss som lätt kan rymma sju till åtta passagerare. Den har fyra stora klippningar, LX, EX, EX-L och Touring. Alla Trims, utom basmodellen LX kan utrustas med ett DVD-system och EX-L innehåller ett navigationssystem som tillval. Touring-modellen innehåller alla de funktioner som nämns, liksom andra extra funktioner, inklusive en "HandsFreeLink" Trådlös kommunikation tillgång till Bluetooth-aktiverade enheter.
Prestanda och funktioner

Basen drivlina för 2010 Odyssey är en 3,5-liters, V6-motor med 344 hästkrafter vid 5.750 rpm och 240 pund fötter vridmoment vid 5000 rpm. Standarden drivlinan är en femstegad automatlåda. Standard funktioner inkluderar tygklädsel, framsäten bucket, tillbehör makt, farthållare, servostyrning, 12V eluttag och tilt och teleskop ratt. Ljudanläggningen är en AM /FM /CD-stereo med MP3 uppspelning tillsammans med en extra MP3-ingång och fyra högtalare. I början av raden modellen innehåller en premie DVD-system med trådlösa hörlurar och en 9-tums skärm placerad i övre konsolen. Det kommer också med en premie ljudsystem med satellitradio och sju högtalare. Den Honda Satellite-Linked Navigation System kommer också som standard med högre klass modeller.
Säkerhet och prissättning

Basmodellen är utrustad med fyra hjul Låsningsfria Brake System, varselljus, Panikbromsassistans, dragkraft och stabilitet kontroll bakdörr barn säkerhetslås Startspärrsystem och däcktryckskontroll. Den är också utrustad med front, bak och tredje raden krockkuddar huvud, och dubbla främre sidomonterade krockkuddar. Högre modeller har en främre och bakre elektronisk parkeringshjälp med en bakre kamera. De 2010 Odyssey varierar från $ 27.000 till $ 40.000 beroende på modell och uppgraderingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119602.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.