Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Varför en Ford Sport Trac Väg så mycket?

Ford Explorer Sport Trac är i grunden en hybrid av en sport utility vehicle och en större pickup , vilket ger ägarna ett område lastlåda liknande mickar , med en sluten hytt och andra parkett ungefär lika stor som en SUV . Jämförelser

Beroende på år och modell , tenderar Ford Explorer Sport Trac är större och tyngre än liknande fordon i sin klass . Till exempel har 2009 Sport Trac en tjänstevikt på 4583 £ , tyngre än den närmaste konkurrenten, 2009 Honda Ridgeline , som har en tjänstevikt på 4504 £ , och 2009 Nissan Frontier crew cab , som har en tjänstevikt på 3664 lbs.
Överväganden

Sport Trac är byggd som andra SUVs , förutom att den har en pickup säng i ryggen medan andra SUVs skulle ha en större sluten lastutrymme . Det krävs att Sport Trac vara 17 inches längre och något tyngre än Explorer SUV . I sin recension , beskrivs Cars.com 2010 Ford Explorer Sport Trac som " tung ".
Motorstorlekar

2010 Ford Explorer Sport Trac kommer i antingen en 4,0 - liters V6-motor med 210 hästkrafter , eller en 4,6 - liters V8-motor med 292 hk . Car and Driver rekommenderade V8-motor eftersom V6 var underpowered för Sport Trac : s storlek och vikt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120406.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.