Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur du justerar en Jeep Cherokee Bagageställ

Jeep Cherokee är en av de mest populära sport utility vehicles genom tiderna. Tillverkas från 1984 till 2001, kom Cherokee med många alternativ, inklusive en justerbar takräcket för att bära extra växel. Den takräcket är justerbar genom att förflytta tvärbalkarna framåt eller bakåt för att erhålla det önskade läget för att säkra lasten. Justera takräcket är i grunden samma process för alla Cherokee-modeller, även om det finns vissa skillnader mellan årsmodeller. Saker du behöver
1 kvartal eller annat stort mynt (för äldre Cherokee modeller)
Visa fler instruktioner
1

Undersök ändarna på främre tvärbalk där det säkrar den stationära (längsgående) spår på taket. På nyare modeller, kommer du att se en tryckknapp utlösningsmekanism. Äldre modeller har en metall hjulformad mekanism med vertikala slitsar. Bestäm vilken typ av system din bil har.
2

Tryck förarsidan tvärbalk avtryckaren. Håll avtryckaren ned, och skjut änden av tvärbalken framåt eller bakåt till önskat läge. Släpp knappen. Upprepa denna process för den andra änden av tvärbalken. Upprepa för den andra tvärbalken.
3

Placera en fjärdedel eller annat stort mynt i ett av facken i ställratten. Vrid ratten moturs med myntet att lossa tvärbalken änden. Skjut tvärbalken framåt eller bakåt till önskat läge. Vrid inställningsratten medsols med myntet. Upprepa processen för den andra änden av tvärbalken och för det andra tvärbalken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119291.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.