Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Vilken typ av bränslesystem Har en 2001 Expedition Har?

Den 2001 Expedition var en stor sport utility fordon som tillverkas av Ford Motor Company. Sedan introduktionen 1997 har Ford Expedition gott om sittplatser, innerutrymmen och lastutrymme. År 2001 var det start MSRP till Ford Expedition ca $ 30.000, med den dyraste trim har en MSRP av ca $ 40.000. Bränslesystem

Alla klippningar och versioner av 2001 Ford Expedition presenterade elektronisk bränsleinsprutning. Både 4,6-liters och 5,4-liters V-8 motorer använde en sekventiell multiport insprutningssystemet. Båda motorvarianter presenterade en enda elektrisk in-tank högt tryck bränslepump och en in-line stor kapacitet bränslefiltret.
Fuel Tank

Bränsletank storlekar varierade beroende på drivlinan. De två-hjulsdrivna modellen 2001 Ford Expedition presenterade en 26-liters bränsletank, medan fyra-wheel-drive version lekte en 30-liters bränsletank. Ford placerat drivmedel tanken mitten. Bränsletanken var plast, och innehöll en switch tröghet cutoff. I händelse av en olycka, stängde denna enhet strömmen till bränslepumpen för att minska risken för brand eller explosion. Addera ditt bränsle körsträcka

två -wheel-drive XLT bedömdes vid 13 till 16 mpg vid stadskörning och en 18 till 21 mpg på landsväg. De fyra-wheel-drive XLT genomsnitt 12 till 14 mpg i städer och 16 18 mpg på landsväg. De två-hjulsdrivna Eddie Bauer modellerar presenterade samma mpg som tvåhjulsdrift XLT. Alla dessa modeller kom standard med 4,6-liters V-8 motor. Dock var det fyra-wheel-drive Eddie Bauer version endast tillgängligt med den större 5,4-liters V-8 motorn, vilket sänkte sin mpg till 12 i staden och 16 på motorvägar.
Övriga specifikationer

2001 Expedition luft-och insugningssystem presenterade termostatstyrd teknik. Den fläktkoppling använde en trögflytande-typ design. Den enda tillgängliga överföringskapaciteten var nr 4R70W fyra-växlad automatlåda med överväxel. Låsningsfria bromsar och förare och passagerare krockkuddar var standard säkerhetsfunktioner. Standard komfort funktioner ingår luftkonditionering, elektriska fönsterhissar, makt dörrlås, och lädersäten makt. Max sittplatser för 2001 Ford Expedition var åtta och det totala antalet passagerare dörrar var fyra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120432.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.