Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man programmerar en Keyless Remote för en 2001 Ford Explorer Sport

Din 2001 Ford Explorer Sport kommer med keyless inresa som standard . Keyless inträde gör att du kan använda en fjärrkontroll för att låsa och låsa din dörrar utan att använda din nyckel . Den funktionen kommer säkert väl till pass på natten , när du inte vill att fumla runt med dina nycklar . Du behöver först programmera fjärrkontrollen , och det tar bara några få enkla steg . Instruktioner
1

Ange din bil och sätta din nyckel i tändningslåset . Slå din nyckel från " Off" till " Run " läget åtta gånger inom tio sekunder och se till att du stannar på " Run "-läge . Din 2001 Ford Explorer Sport kommer att svara genom att låsa och låsa upp dörrarna för att bekräfta att du är i programmeringsläget .
2

Tryck på en knapp på din Keyless fjärrkontroll . Dörrarna på din bil kommer cykeln igen . Tänk på att du har 20 sekunder på dig att trycka på knappen . Om du inte gör det kommer programmeringen återställs och du måste börja om .
3

Byt din nyckel till läge "Av" för att avsluta programmeringsläget . Dina dörrar kommer att bekräfta detta genom att låsa och låsa upp .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119163.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.