Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2007 Avalanche startar inte

Avalanche sport-utility truck infördes av Chevrolet 2002. Under 2007 genomgick det konstruktionsändringar samt en plattform förändring. 2007-modellen har haft flera återkallelser, kan en del av dessa påverkar motorns förmåga att starta. Om du har problem med att starta din Avalanche, kan du kontrollera flera mekanismer innan du bestämmer dig för om du vill ta det till en tekniker. Instruktioner
1

Vrid nyckeln i tändningslåset och lyssna efter alla ljud som motorn avger. Brist på ljud kan indikera att batteriet har dött eller att det finns ett problem med tändningslåset. Det kan också indikera att Avalanche är i fel läge eller har en elektrisk kortslutning. 2007 Avalanche har återkallats på grund av den uppvärmda spolarvätska eventuellt orsaka en kortslutning i elsystemet. I händelse av överhettning i Avalance motorn, kommer bilen inte att starta för att skydda motorn från ytterligare skador. Kontakta Chevrolet på 1-800-630-2438 för information.
2

Öppna huven och leta efter korrosion på batteripolerna och tändstift. För att ta bort rost, häll en läsk över batteripolerna och försiktigt skrubba med en stålborste. Se till att dra åt anslutningarna till terminalen med en skiftnyckel. Ta bort tändstiften och skrubba korroderade områden med en stålborste.
3

bort en tråd från tändstiftet och peka den till en metallyta på motorn. Har en assistent starta bilen. Leta efter en blå gnista hoppar från tråden till metallen. Om ingen blå gnista uppstår, är det elektriska systemet misslyckas att tända motorn ordentligt och bör repareras.
4

Kontrollera alla vätskenivåer i Avalanche. Olja, transmissionsolja och kylvätska ska fyllas. Låga vätskenivåer eller inga vätskor kan orsaka att motorn överhettas och eventuellt ta upp. I Avalanche, varningslampor signalerar brist på olja och bränsle men mätarna kan krångla. Kontrollera nivåerna manuellt garanterar att din Avalanche är vätskor hålla toppade. Enligt Carcomplaints.com, har flera ägare skrivit att de har märkt Avalanche behöver oljebyte oftare än de rekommenderade 3.000 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119893.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.