Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

1999 Toyota 4Runner specifikation

Toyota gör en variation av bilar, lastbilar och sport - utility fordon . Toyota 4Runner är en av sina stadsjeepar , med plats för upp till fem personer , med plats för last . Motor och specifikationer

1999 Toyota 4runner har en 2694 cc 2,7 - liters fyrcylindrig radmotor med 95 mm borrning och 95 mm slaglängd . Den har en 9,5:1 kompressionsförhållande med dubbel överliggande kamaxel och fyra ventiler per cylinder . Den använder blyfri bensin och en multi-point insprutning bränslesystemet för det är 18,5 - liters bränsletank . Toyota 4Runner genererar 150 hästkrafter vid 4.800 rpm med 177 foot- pounds av vridmoment och 240 nanometer vid 4.000 rpm .
Handling Specs

1999 Toyota 4runner har en 3,91 : 1 axel -förhållande med ventilerade skivbromsar . Ett reservdäck medföljer alla Toyota 4Runner modeller , fästa under kroppen med en full - size stål fälg som kan höjas och sänkas med reserv - däck verktyg . Upphävandet av 4Runner består av en Fjädringen fram med krängningshämmare och oberoende spiralfjädrar och en balk bakre fjädring med krängningshämmare med stela spiralfjädrar .
Exterior Specs

1999 Toyota 4Runners har svarta stötfångare på både fram och bak , samt svarta backspeglar som är justerbara inifrån bilen . Det finns elektriska fönster på framsidan och baksidan av bilen och även bakdörren. Alla fönster är tonade , och det finns en bakre steg för att hjälpa till med lastning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119414.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.