Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Skillnader mellan en Yukon SL, SLE och SLT

År 1992 ersatte GMC Jimmy med en fullstor sportig utility vehicle --- Yukon. I likhet med Chevrolet Tahoe, ökade Yukon bränsleeffektivitet genom att införliva ett aktivt Fuel Management. SL, SLE och SLT trim modellerna var alla tillgängliga under 1996 och 1997. Under 1997 en tvådörrars, hade fyrhjulsdrift version av varje trim olika standardutförande och tillval. Funktioner

Alla trim modeller är standard med en 5.7L, V-8, OHV, 16V F1 motor, fyra-växlad automatlåda, fjärrkontroll trunk release, makt dörrlås, varvräknare, 16-tums hjul , tände post system, servostyrning, intermittent vindrutetorkare och varselljus.

luftkonditionering är bara tillval på SL trim modellen, är det standard på SLE och SLT trim som är keyless inresa funktion, lutning styrning, aluminiumfälgar, farthållare, privacy glass och en bakrutetorkare. Både SLE och SLT levereras som standard med makt ytterbackspeglar, läderratt, auto-dim backspegel och ett takräcke.

Skålade säten är standard med både SL och SLT trim men bara frivilligt för SLE eftersom det levereras som standard med en främre split baksäte. Vinyl sittplatser är standard på SL trim medan trasa sittplatser är standard för SLE och läder för SLT

Standard ljudsystem är AM /FM stereo för SL,. AM /FM /kassett för SLE, och AM /FM /kassett /CD för SLT. Tillval på alla klippningar är Bakrutedefroster, fotsteg, en hasplåt och differentialbroms. Den SLT trim modellen är den enda som levereras som standard med center och overhead konsoler.
Dimensioner

Alla SL, SLE och SLT trim modellerna har samma exteriör och interiör dimensionella mätningar. De är 188 inches lång, 73 inches hög och 77.1 inches bred med en hjulbas på 111,5 inches. Bruttovikt av Yukon är £ 6250 och har en 8-tums markfrigång. Det finns 39,9 inches i främre utrymme och 37,8 centimeter i den bakre utrymme. Benutrymme i fronten är 41,7 inches och 36.4 centimeter i ryggen. Den har en lastkapacitet på 51,6 kubikfot och säten högst sex personer.
Säkerhet och garanti

Alla trim modellerna levereras som standard med en fyra- hjul låsningsfria bromssystemet samt förare och passagerare krockkuddar front. Varje trim modell har fått en fyrstjärnig passagerare och förare krocktest betyg. Varje rum three-year/36, 000 mil grundläggande, drivlina och vägkanten garantier. Rosten Garantin six-year/100, 000 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119727.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.