Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2006 Jeep Commander Standard Egenskaper

Under 2006 introducerade Jeep en ny stadsjeep, Jeep Commander. Med en faktura som sträcker sig från $ 25.351 $ till $ 35.045, är Jeep Commander tänkt att konkurrera med andra stadsjeepar i sin storleksklass, som Ford Explorer och Honda Pilot. Vad gör Jeep Commander sticker ut är den mängd funktioner som är standard. Säkerhetsfunktioner

Genom Commander, Jeep företaget kombinerat ett antal viktiga säkerhetsfunktioner. Till exempel kommer varje Jeep Commander med vanliga dubbla främre krockkuddar, främre sidokrockkuddar och krockgardiner sidan med rollover driftsättning. Sådana funktioner är vad som förmodligen ledde till Commander tjäna fem stjärnor i både frontal förare och främre passagerare krocktest. Dessutom vanliga Commander funktioner inkluderar ett anti-sladd system och ett däck-tryck monitor. Lägg ett bakre-hinder-system för upptäckt till mixen, och du har en bil som är fullt utrustad för att hantera alla dina säkerhetsbehov.
Bekvämlighet funktioner

Jeep Commander har ett antal praktiska funktioner som lägga till överklagandet av fordonet. Till exempel, standard funktioner inkluderar keyless inresa, lås makt, uppvärmda speglar och makt förare spegel. Färddatorn, som kommer att övervaka och registrera tillryggalagd, är medelhastighet och genomsnittlig bränsleförbrukning, också standard, förutom ett stöldskydd. Externa funktioner som fyrhjulsdrift och aluminiumfälgar stöd antispinnsystem, samt en fullständig reservdäck är en bonus. Andra vanliga funktioner inkluderar luftkonditionering, en AM /FM-stereo med CD-spelare, framsäten hink, och farthållare.
Motor & Funktioner Comfort

standard motor funktioner inkluderar en 3,7-liters V6-motor, samt en fem-växlad automatlåda med manuell-shift funktion. Några av de funktioner som främjar förare och passagerare komfort inkluderar förare länd och främre skålade säten. Befälhavaren har en andra raden fällbart säte, samt en tredje rad split fällbara sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119288.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.