Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Mått på Hummer H2

1992 AM General, började samma företag som ansvarar för utveckling och produktion av Humvee för den amerikanska armén, produktion av en ny SUV avsedda för civilt bruk. Baserat på den legendariska militära fordon, snabbt Hummer H1 blev känd som "världens mest seriösa 4x4," enligt gmhummer.com. År 2002 var det mindre Hummer H2 föddes som ett resultat av samarbetet mellan AM General och General Motors. Yttermått

H2 hade en yttre längd på 203,5 inches, inklusive bakre däcket bäraren. Exklusive speglarna, var yttre bredd 81.2 inches. Spårvidd eller avstånd från hjul till hjul, var 69,4 inches. Avståndet från centrum av framdäcket till bakaxeln, känd som hjulbasen, var 122,8 inches. Den slutliga yttre dimensionen var överhäng, som var avståndet mellan hjulbas och den främre eller bakre stötfångaren. Den främre överhänget var 32,6 inches, medan den bakre överhänget var 34.5 inches.
Interna mått

främre raden av H2 hade 40,5 inches av utrymme och 66,4 inches av axelbredd, 63.8 inches av hip rum och 41,3 inches av benutrymme.
Cargo Dimensioner

last dimensioner hade en längd (bakom andra raden) i 37.3 inches, medan bredden (på golvet) var 67.6 inches. Den totala volymen, om den andra sätesraden var upp, var 40 kubikfot. Om sätena var nedfällda, den totala lastvolymen utökats till 86,6 kubikfot.
Off-Road Klareringar

Ett fordon som H2 var avsedd för terrängkörning . Total markfrigång var 9,7 inches. Den infallsvinkeln, vilket var den största lutning fordonets främre stötfångaren kan rensa från ett horisontellt läge, var 39,8 grader. Omvänt var frånkörningsvinkel för den bakre stötfångaren 37.1 grader. Den brytpunkt vinkel, vilket var clearance av centrum av H2 samtidigt gå över en sluttning, var 23,5 grader. En valfri luftfjädring paket ökade dessa vinklar med ungefär 3 grader vardera. Den sida-backen kapacitet, eller den klass H2 kan passera, var 40 procent. Den procentuella grad av en kulle som H2 kunde klättra, eller betyget kapacitet, var 60 procent. Vattnet-smide djupet var 24 inches vid 5 mph, medan den vertikala skalning höjden var 16 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119533.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.