Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Du kan spara en SUV tredje raden Seat

Många stora SUV fordon kommer med tredje raden sittplatser. Även den tredje sätesraden kan vara praktiskt när du har flera passagerare, det är inte alltid behövs. Att veta hur du lagrar din plats ordentligt kan hjälpa till att förhindra mögel och mjöldagg och hålla din plats i gott skick. Saker du behöver
Vattentät presenning
tyg trasa
Pall
Visa fler instruktioner
1

Välj den plats där du kommer att lagra SUV sits . Denna plats bör förbli torr hela tiden och inte uppleva extrema temperaturer.
2

Placera pallen på golvet. Pallen ska placeras där du inte kommer att behöva flytta den ofta. När sätet är placerat på pallen, kan det vara svårt att flytta.
3

Täck pallen med vattentät presenning. Detta kommer att skapa en fuktspärr för träet.
4

Rengör SUV sits. Använd ett vakuum för att avlägsna eventuellt skräp och skräp från sprickor i sitsen. Du kan också använda en klädsel renare för att ta bort eventuella fläckar eller fläckar.
5

Täck sitsen med tyg trasa. Om du använde en klädsel renare, se till att sätet har torkat. Det trasa kommer att hindra damm från att landa på sätet och att luft kan cirkulera. Nedgången trasa bör inte hänga lägre än pallen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119089.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.