Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man bogsera med en vägvisare

Chevrolet TrailBlazer tillverkades 2002 till 2009. Den SUV erbjöd en bogsering paket som en uppgradering, men om din TrailBlazer inte kom utrustade med en du kan köpa en eftermarknad bogsering paket. Den bogsering paketet ingår en dragkrok, dragkula och broms-modulen. Bogsering med Trailblazer kan du resa med din båt, husbil eller nyttofordonstrailer. Saker du behöver
Bogsering paketet
Visa fler instruktioner
1

Beräkna vikten på både din vägvisare och släpet du kommer att bli bogsering. Vikten av släpvagnen skall omfatta de punkter man bär. Se dekalen på insidan av den chaufför-side dörrkarmen, eller din instruktionsbok, att se vikten av din SUV. Trailern bör ha ett klistermärke på den som informerar dig om vikten, eller information kan lämnas i bruksanvisningen. Lägg vikten på din vägvisare, släpet, alla objekt som ingår i trailern och eventuella ytterligare objekt inuti din SUV, för att hitta den totala vikten av samtliga föremål.
2

Verifiera din vägvisare s motorstorlek. Trailblazers har en V6 eller V8-motor --- beroende på din motor, kan du ha en lägre eller högre dragkapacitet. Kolla din instruktionsbok för information om din motorstorlek eller se dekal på insidan av den chaufför-side dörrkarmen. Din vägvisare kan också ha ett emblem på sin utsida eller på motorn som visar om det är en V6 eller V8-motor.
3

Hitta din SUV dragkapacitet i din bruksanvisning eller på dekal på insidan panel chaufför-side dörrkarmen. Kontrollera att den totala vikten du beräknas i första steget inte överskrider din SUV dragkapacitet. Handboken kan ange dragkapacitet för båda motorstorlekar så du behöver veta om din vägvisare är en V6 eller V8. Läs dragkapacitet för lämplig motorstorlek.
4

Hook upp din släpvagn till din TrailBlazer s dragkrok. Fäst trailern till dragkulan på dragkroken.
5

Fäst bromsmodulen, eller bogsering sele, från din vägvisare till släpet. När kablarna är anslutna, testa att bromsljusen synkroniseras genom att trycka på bromsen din vägvisare och se bromsljusen på släpet tänds. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120389.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.