Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man bygger en Rullstolsramp för en SUV

Konvertera en vanlig SUV vara handikappanpassat är en process i flera steg som innebär att utforma och bygga rampen samt installation rampen i din SUV. De flesta SUV dörrar är breda nog att rymma en rullstol, men den ökade höjden på fordonet jämfört med en vanlig skåpbil kan orsaka vissa problem. De flesta vanliga stadsjeepar kommer att kräva en viss grad av professionell konvertering innan de är redo att stödja en rullstolsramp. Innan bygga din ramp, har ordet sänkas och installera en knästående kit luftfjädring för att garantera användarvänlighet. Saker du behöver
aluminiumplåtar
Metal blade såg
Bultar
Skruvar Drill
6 Metallgångjärn
Eye krokar
Visa fler instruktioner

1

Beräkna storlek, bredd och lutning din rullstolsramp. De flesta SUV dörrar kan stödja en ramp med en bredd av 30 inches. Lutningar för makt och manuella rullstolar är oftast byggda på en 6:1 ranson baserad på ramp längd. Konsultera en rullstol guide ramp konstruktion för hjälp att beräkna storleken på din ramp.
2

Mät och kapa din aluminiumplåt med ett metallblad såg till längden inrättats genom dina beräkningar.
Sida 3

Klipp din aluminiumplåt i tre lika stora bitar med hjälp av en såg med ett metallblad.
4

Skär sex tunna bitar av aluminium till längden av en av dina aluminiumpaneler . Dessa bitar kommer att fungera som sidostyckena.
5

Bolt de aluminiumpaneler på varje av långsidorna av dina aluminium bitar.
6

Gå alla tre bitarna till en annan med hjälp av metall gångjärn på undersidan av rampen. Ett gångjärn bör installeras på höger och vänster sida av varje panel för att garantera stabilitet. Dessa gångjärn gör att din ramp att fälla ihop för enkel förvaring.
7

Borra två hål i övre delen av rampen som kommer att fästa på fordonet. Dessa hål ska placeras på vardera sidan av panelen, några inches från kanterna.
8

Ta bort baksätet på din SUV. Mest SUV säten kan lätt tas bort genom att lyfta en spärren på fordonets golv.
9

Installera ögat krokar i golvet i SUV på samma avstånd av hålen du borrade på den övre delen av rampen.
10

Fäst rampen för ögat krokar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120375.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.