Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man viker tillbaka Säten för en Toyota 4Runner

Toyota 4Runner är fulla av funktioner , vilket gör den redo för utomhus . Vissa modeller av 4Runner är utrustade med en förbättrad lastutrymme , med en glidande däck bak last . Men alla 4Runner modeller har förmågan att expandera mot lastområdet genom att fälla ner baksätena . Vissa 4Runner modeller har en 60/40 split baksätet , medan nyare modeller har en 40/20/40 split . Instruktioner
1

Flytta förarsätet fram emot att ge utrymme för baksätet fällas ner . Gör samma sak på passagerar framsätet .
2

Ta frånkopplingssladd på undersidan av den bakre sittdynan. Släppet ligger längs skarven mellan botten och rygg sittdyna . Dra i sladden upp så sittdynan svänger framåt Addera 3

. Gör det kan baksätet ryggstödet att fällas . Upprepa detta steg med den andra sittdyna , eller kuddar , beroende på om 4Runner är en 60/40 eller 40/20/40 split .
4

bort nackskyddet genom att trycka på låsknappen och skjuta ut nackstödet. I nyare modeller , vik nackstödet till det nedre läget .
5

Tryck på knappen sätet frisättning på utsidan kanten av ryggstödet och vik ner sitsen . Om du vill lägga hela ryggstödet , upprepa denna process med den återstående delen av den delade .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119240.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.