Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

4runner Transfer Case Specifikationer

Toyotas 4Runner SUV etablerat sig som en seriös terrängbil när den introducerades 1984. Baserat på tiden på Toyotas tuff kompakt pickup, erbjöd 4Runner en hög hållning för god markfrigång, en stark fyrhjulsdrift-system och tillräckligt med kraft för att ta itu med fientlig terräng. Den 2010 4Runner fortsätter den traditionen. 4x4 och Transfer Specs fodral

större och mäktigare för 2010, den nya 4Runner inte längre delar dess underbyggnad med Tacoma lastbil linje, men är inte mindre skickliga off-road. Den finns med ett urval av två fyrhjulsdrivna system. Den SR5 och modeller Trail har en tvåväxlad överföring fallet med deltid fyrhjulsdrift vars spak manövrerad drift kommer att vara bekant till ägare av klassiska 4x4-fordon. Den dyrare 4Runner Limited får en heltid fyrhjulsdrift-system med en automatisk överföring fallet och en låsbar center differential.
Off-Road Driver Aids

Ytterligare off-road förmåga tillhandahålls av Toyotas A-TRAC-systemet, vilket kan leda till 100 procent av motorns effekt till ett enda hjul för att få 2010 4Runner av hala förhållanden. Den tillgängliga Kinetic Dynamic Suspension System kopplar automatiskt krängningshämmare att öka fjädring artikulation, och terrängen avkänning Crawl Control Driver stöd sparkar i när överföringen fallet är i låga intervallet.
Axle Uppgraderingar

Andra delar av 4Runner upphängning har uppgraderats för terrängförhållanden samt. Den bakre differentialen har en rejäl 8,18-tums kuggkrans, och axlarna använder 3.73 växlar. De differentiella husen har lera-och vatten-säkras också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120162.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.