Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2004 Tahoe Alternativ

för 2004 Tahoe är en SUV-typ fordon som tillverkas av Chevrolet. Den Tahoe är ofta köps av dem som har stora familjer eller som behöver massor av lastutrymme. Fordonet har tillverkats sedan 1995 och från och med 2010, är ​​fortfarande i produktion. 2004 Tahoe har många anpassningsbara alternativ och paket att välja mellan. Säkerhet och trygghet Alternativ

Två paket finns tillgängliga för 2004 Chevrolet Tahoe som är fokuserade på att hålla dig säker och trygg i ditt fordon. Den Personlig säkerhet Paketet innehåller rattmonterade ljudkontroller, en dator som visar medelhastighet och genomsnittlig bränsleförbrukning, sidokollision krockkuddar och OnStar Communication System. OnStar finns även som en separat, fristående alternativ. OnStar är ett online-informationssystem som kan erbjuda navigation, telematik, dörr-glänt indikator och larma myndigheter om din bil är inblandad i en olycka. Det tryggt och säkert Paketet innehåller alla de funktioner som den personliga säkerheten Paketet inkluderar, plus en fordonsstabilitetsfunktion systemet. Addera LS /LT Preferred Equipment Grupper

LS Prioriterade Utrustning koncernen ingår ett Bose ljudsystem, nio uppgraderade högtalare, separat ljudkontroll för baksätena och hög rygg fällbara säten hink. Det inkluderar även luftkonditionering med klimatkontroll, justerbara pedaler, Bose ljudsystem, nio uppgraderade högtalare och förare /passagerare yttre backspeglar med automatisk belysning Driftindikatorlampan.
Nöjesliv

2004 Chevrolet Tahoe erbjuder Sun, ljud och underhållning paket som inkluderar XM Satellite Radio, baksätet underhållningssystem och takluckan. Ett annat paket som gör att du kan lägga till bara en XM Satellite Radio. En in-dash, sex-skiva CD-växlare är ett annat alternativ som du kan lägga till.
Off-Road Option

Off-Road paket som erbjuds för 2004 Chevrolet Tahoe innehåller funktioner såsom främre och bakre all-terrain däck med all-terrain slitbanan, tunga alternativ upphängning och skinn sits med extra vinyl. Både förare och passagerare backspeglarna inkluderar automatisk belysning Driftindikatorlampan, och fordonet har en extra överföring svalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119966.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.