Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man byter en 96 Jimmy bränslepump

Som med de flesta bilar och lastbilar, när din GMC Jimmy närmar sig 100.000 mil tröskeln, kommer du sannolikt att börja märka några bestående problem kryper upp. Till exempel, kan du uppleva problem med att få din SUV för att börja: I det här fallet, kan problemet ligga med bränslepumpen, vars funktion är att pumpa bränsle från bränsletanken till motorn - och risken är att pumpen är korroderade och behöver bytas ut. Saker du behöver
Wrench
Jack
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Töm din SUV bränsletank så mycket som möjligt. Parkera SUV och slå av tändningen. Använd en skiftnyckel för att lossa bultarna som håller fast bränsletank skyddande sköld. Skjut skyddet ut.
2

Drag ur kontakten Kopplingsadapter och bränsleledningar från till bränslepumpen. Stötta bränsletanken med en domkraft, lossa skruvarna som håller fast tanken, med hjälp av en skiftnyckel. Addera 3

Sänk tanken ut från under bilen och ställ den på ditt arbetsbord. Ta bort de två skruvarna som håller fast pumpen till bränsletanken, med hjälp av en skruvmejsel, och sedan ta bort pumpen. Ställ ersättare till platsen utryms av den gamla pumpen, sedan dra åt skruvarna.
4

tillbaka bränsletanken genom att dra åt tanken bultarna och återansluta bränsleledningar och adapter kontakt, som beskrivs i de tidigare stegen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119919.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.