Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man knyter bagage till en Honda Pilot

Honda Pilot SUV kommer med ett takräcke som gör det ganska enkelt att fästa bagage på toppen av det. Tillsammans med att kunna stuva bagage lätt, ger takräcket du möjlighet att lägga till olika tillbehör som gör att du kan bära saker som surfbrädor, cyklar, väskor tak och mer. För stuvning bara ditt bagage, allt du behöver finns flera kraftiga spännband och lite muskler. Saker du behöver
Gummirep downs
Visa fler instruktioner
1

Packa ditt bagage med de tyngsta material på botten av påsarna. Om ditt bagage är framtung, är det mer sannolikt att välta och falla av ditt takräcke. Säkra dina väskor med alla dragkedjor, knappar eller andra tillslutningsanordningar snäva. Om du planerar att lämna ditt bagage obevakat på toppen av din Pilot, fast den med små hänglås.
2

Placera bagage ovanpå Pilot, på insidan av skenorna takräcke.

3

Säkra bagage till toppen av piloten genom att placera slips nedgångar från ett tak järnväg till den andra, med bagage under. Använd minst fyra spännband eller bungee stubin, placera två över och två på längden över bagaget. En annan perfekt apparat är en nätliknande bungee rep, som ibland kallas en bungee lastnät, som placerar bungee stubin över toppen av bagage i ett nät-liknande sätt. För denna typ, fast varje nätets krokar till takräcke, och se till att fördela de krokar jämnt runt racket.
4

testa styrkan i din tie-down jobb innan du åker till din resa. Kör ner på gatan, eller använd en övergiven parkeringsplats att bromsa snabbt, att se till att din last overhead stannar där den ska vara. När du tar bort för din resa, kolla slips nedgångar varje gång du slutar, för att se till att de är alla fortfarande på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120087.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.