Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Specifikationer för en 2001 Toyota 4runner

Toyota 4Runner infördes 1984 och 2001, var i sin tredje generation. Ryktas vara det sista året som de skulle göras i Japan, är de fortfarande i dag. Många förändringar har gjorts under 2001, inklusive avbrytande av basmodellen och mindre motor, samt tillägg av mer standardiserade och säkerhetsfunktioner. Motor och växellåda

Toyota slutat erbjuda en V4 motor 2001. Den enda tillgängliga motor i 4Runner är en 3,4-liters V6 med 183 hästkrafter och 217 foot-pounds av vridmoment. Cylinderloppet är 3.68 inches, är stroke 3,23 inches och motorns kompressionsförhållande är 9.6:1. Bränsle ekonomi är ungefär 17 miles per gallon i staden och 20 på motorvägen. Den maximala nyttolasten är 1,320 pounds, och den maximala dragkapacitet är 5.000 pounds. Toyota avbrytas även fem-växlad manuell växellåda och utrustade alla 4Runners med en fyrväxlad, automatisk överväxel.
Fjädring och styrning

Båda modellerna finns i antingen bak , tvåhjulsdrift eller switch-on-the-fly, fyra hjul. Den fyrhjulsdrift kommer med en två-speed överföring fallet, vilket innebär att den har hög och låg fyrhjulsdrift. Fyra-Hi ger bättre grepp på hala underlag vid högre hastigheter, medan fyra låg ger dragkraft behövs vid låga hastigheter, i off-road eller snöiga förhållanden. 4Runner har dubbla triangellänkar, individuell hjulupphängning med spiralfjädrar. I den bakre är en axel, multi-link-system med spiralfjädrar. Både fram och bak har krängningshämmare och gas-trycksatta stötar. 4Runners är utrustade med hastighetsavkännande hydraulaggregat-assist kuggstångsdrivna styrning, vilket underlättar styrning vid låga hastigheter, som i terräng.
Interiör och Space

Limited V6-modeller är utrustade med läder, sport, uppvärmda säten hink som är åtta-vägs och makt justerbar, medan SR5s har fyra-vägs, justerbar trasa platser, med möjlighet till läder. Båda modellerna har en bakre, 50-50, split-bänk. Front benutrymme är 43 inches och höjd är 40 inches, medan i ryggen, det är 35 inches och 39 tum, respektive. Den maximala lastutrymmet är 80 kubikfot. Båda modellerna levereras med en AM /FM /CD /kassett stereo, A /C, farthållare, elektriska fönsterhissar och lås, samt keyless inresa. Alternativen är en makt soltak, takräcke, in-dash kompass och bak-uppvärmning.
Safety

Båda modellerna har främre ventilerade skivor och bak trumbromsar med fyra- hjul, låsningsfria bromsar och bromsassistans för nödsituationer. Elektronisk stabilitetskontroll sinnen under och överkompensation styrning och ingriper med antisladdsystem och låsningsfria bromsar för att korrigera situationen. Det finns förare och passagerarsidan, främre krockkuddar och sidokollision barer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120088.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.