Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur får man fler hästkrafter Av en nissan xterra

Den Xterra är en all-wheel-drive SUV från Nissan som tillåter användare att köra off-road när tiden kräver det, oavsett om det är för fritids-eller verktyget används. Den Xterra kommer i fyra olika varianter, varav den ena har fyra cylindrar, medan de andra tre har sex cylindrar. Med några få ändringar, kan du få mer hästkrafter ur din Nissan Xterra och känna sig ännu mer bekväm när traversera terräng. Saker du behöver
Performance RAM luftintag kit med koniskt filter
Performance ljuddämparen
Performance chip
Wrench
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Byt ut Xterra gamla lager luft box och intag och ersätta den med en kort RAM luftintag med ett koniskt filter. Den gamla plast luft rutan kan avlägsnas genom unbolting det med en skiftnyckel, avslöjar spjällhuset undertill (som leder luft in i motorn). Den nya korta RAM intag kan sedan fästas på spjällhuset med en gummi-koppling och klämma, som du kommer åt med en platt skruvmejsel. Fördelen med det nya intaget är luftflödet. Kolven luftintaget kommer att ta in mer luft än den restriktiva lager luft box och luftfilter och därmed ge mer syre för motorn att brinna.
2

Byt Xterra gamla ljuddämparen med en prestanda ljuddämparen. Den Xterra s lager ljuddämparen har en öppning på endast omkring en tum och en halv över, vilket begränsar gaser försöker fly från motorn. En föreställning avgaser, dock oftast har en diameter på cirka 3,5 inches, vilket innebär mer luft kan fly, varvid nackdelen ökat motorljud som du kan eller inte kan finna önskvärd. Ta bort och montera en ny ljuddämpare innebär sågning och svetsning, en process som bör göras av en professionell mekaniker om du inte har erfarenhet av praxis.
3

Installera en prestanda chip i Xterra s Electronic Control Unit (ECU). En föreställning chip är i huvudsak ett motstånd som lurar Xterra s dator till att ge en mer effektiv bränsle-förhållande till motorn, vilket ökar hästkrafter. Installation av chipet kan variera från tillverkare till tillverkare, men det innebär normalt sätter in det i din temperatur läsenhet i luftintaget eller direkt i din ECU. Använda en prestanda chip kommer att ge dig mer hästkrafter och kommer vanligtvis också att öka din bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120222.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.