Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Så här ändrar Keyless Entry koden på en 2005 Mercury Mariner

Du kan programmera egna nyckellösa koder för 2005 Mercury Mariner . Dessa koder används för att ange fordonets dörren används knappsatsen . Mariner levereras med en permanent fabriken kod som är tryckt på ett litet kort i din ursprungliga dokumenten . Du kan inte ändra denna kod . Du kan dock ändra den personliga koden som du tidigare har programmerats för Mariner . Det första steget är att ta bort den gamla personliga koden , så du kan programmera den nya. Instruktioner
1

Leta knappsatsen för det nyckellösa låssystemet i Mariner förarsidans dörr . Fyll i din Mariner permanenta fabrikskoden med knapparna på knappsatsen .
2

Tryck på " 1/2 " -knappen på knappsatsen . Tryck sedan och håll ner " 1/2 " -knappen i två sekunder . Detta kommer att radera dina tidigare personliga kod . Vänta i fem sekunder för systemet att gå ur programmeringsläget .
3

Input den permanenta fabrikskoden i knappsatsen .
4

Push och släpp " 1 /2 " -knappen på knappsatsen .
5

Mata in det nya personliga koden på knappsatsen , trycka på varje knapp inom fem sekunder för att säkerställa att koden accepteras . Mariner dörrar kommer att låsa och låsa upp , vilket tyder på att den nya koden har sparats .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119523.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.