Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Ta reda på vilken generator går i en 2002 Tahoe Z71 5300

En av de viktigaste hjälpmedlen för Chevrolet företaget, är Tahoe en fullstor SUV som har varit i produktion sedan 1995. Precis som alla andra fordon på vägen, utnyttjar Tahoe motorn en generator för att hålla batteriet laddat och den elektriska strömmen till komponenterna ordentligt reglerade. Om det börjar att misslyckas, kan din tändning sluta fungera, belysning dämpas när fordonet startas och körs, och Windows kan rulla upp eller ner trögt. Så småningom kommer batteriet inte längre håller tillräcklig laddning, och du kommer att behöva byta ut generatorn. Instruktioner
1

Lokalisera din instruktionsbok och gå till det avsnitt som behandlar din generator och Serpentine belt systemet. Hitta artikelnummer i manualen och ta det till din lokala Chevrolet återförsäljare eller alternativa motor butik för att beställa en ny. Kontrollera numret på din befintliga generator för att säkerställa att du byter ut rätt del och att ingenting i handboken felutskrivna.
2

bort generatorn på egen hand och ta del i din lokala Chevrolet återförsäljare eller motor butiken så att de kan identifiera den åt dig. Följ anvisningarna i bruksanvisningen för det korrekta sättet att ta bort Serpentine belt som även fäster på generatorn remskiva.
3

Forskning på internet om du inte har din instruktionsbok och ladda lämpligt innehåll från Chevrolet hemsida. The Owners avsnitt på Chevrolet webbplats tillåter ägarna att få tillgång till speciella funktioner baserat på deras modell av fordon, inklusive handböcker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120014.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.