Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Skillnader mellan Honda Element LX & EX

Honda introducerade Element på den amerikanska marknaden under 2003. Biltillverkaren erbjuds traditionellt kompakt SUV i två varianter eller utföranden: LX och EX. LX är basmodellen och EX tillför vissa funktioner och uppgraderingar för ett ökat pris. Honda förutsatt en tredje trim nivå 2010. Stereo

LX trim nivå är utrustad med en 120-watt, fyra högtalare ljudsystem. Stereo inkluderar AM /FM-radio och CD-spelare. I EX, uppgraderingar Honda stereon till 270 watt och lägger tre högtalare, inklusive en subwoofer. EX innehåller också en MP3/auxiliary-input jack. Addera Interiör

Både LX och EX erbjuder Hondas FXC tyg på framstolarna, och EX lägger i baksidan också. FXC, eller tyg för extrema förhållanden, är utformad för att motstå slitage och fläckar. EX innehåller en konsol mellan framsätena som har en inbyggd kylare samt en overhead lagring konsol som är åtkomlig från både fram-och baksäte.
Pris

För 2010 är utgångspriset för Honda LX $ 20.525 för tvåhjulsdrift och $ 21.775 för fyrhjulsdrift. EX tvåhjulsdrift börjar på $ 22.635, medan fyrhjulsdriften är $ 23.885.
SC

Under 2010 introducerade Honda SC trim nivå, med en något annorlunda kropp stil. Många av de alternativ som finns tillgängliga som köpta tillbehör på EX, såsom en läderklädd ratt, ingår optioner på SC. SC grundpriset är $ 24.320.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119477.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.