Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man programmerar en KIA Rondo Remote

Ägare av en KIA Rondo med Keyless - posten funktionen har fjärrkontroller att använda vid låsning och upplåsning av dörrarna på fordonet . När du köper din bil , kommer dealern redan har programmerat fjärrkontroller så att de kommer att fungera , eftersom detta kräver användning av specialiserad utrustning . I fall du behöver för att köpa byta fjärrkontroller , måste du kontakta din återförsäljare för att programmera dem . Instruktioner
1

Ring din KIA återförsäljare och ordna att besöka generalagenten att programmera dina fjärrkontroller . Se till att du låter återförsäljaren veta årsmodell på din bil när du schemalägger mötet . Endast din återförsäljare kan programmera keyless inresa systemet och fjärrkontrollen som anges i Rondo användarhandbok .
2

Ta alla dina fjärrkontroller , inklusive ersättare och originalen till generalagenten för programmering . Dealern kommer att koppla upp ett specialiserat datorsystem vid fordonet för att programmera fjärrkontroller . Återförsäljaren kan ta ut en avgift för att utföra tjänsten ( avgifterna varierar beroende på återförsäljare ) .
3

Be serviceteknikern att testa alla dina fjärrkontroller för att se till att de fungerar innan du betalar några avgifter och lämnar generalagenten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119248.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.