Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur till låsa upp radion på en 2005 Chevy Equinox

Låsa radion i en 2005 Chevrolet Equinox är en ganska enkel uppgift. Den 2005 Chevrolet Equinox är ursprungligen utrustad med en RDS-ljudsystem, komplett med AM /FM-radio, CD-spelare och sex högtalare. Låsa radion i denna Equinox borde ta ungefär en timme att slutföra, om du aldrig har gjort denna uppgift. Alla de verktyg som behövs för detta jobb finns på en Biltema. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Liten platt skruvmejsel
1/4-tums enhet Ratchet och Hylsnyckelsats
Pad av papper
penna Málaga Telefon

Visa fler instruktioner
1

Avlägsna fästanordningen skruvarna från botten av radion styrpanel. Skruvarna är placerade längst ner i instrumentpanelen och kan tas bort med en Phillips-skruvmejsel.
2

Tryck en liten platt skruvmejsel mellan radion styrpanel och instrumentbrädan. Försiktigt bända konsolen täcka upp framsidan av radion. Addera 3

Ta radion montering bultar med en 1/4-tums enhet Ratchet och uttag. Skjut radion ur radion monteringsfästet i instrumentpanelen, tills du kan se sidorna och baksidan av radion tydligt.
4

reda på och anteckna serienumret på radion, och alla andra relevanta siffror hittar du på typskylten på stereon. Serienumret kommer att vara på en dekal placerad på endera sidan, eller på baksidan av stereon huvudenhet.
5

Ring din lokala Chevrolet avdelning återförsäljare tjänsten. Förse dem med radions serienummer. Den serviceavdelning bör kunna förse dig med en override-kod, eller den faktiska koden för att låsa upp radion. Skriv ner koden eller sekvens av siffror som generalagenten tillhandahåller.
6

Sätt tillbaka radion i fästet. Dra radio fästbultarna mellan 15 och 20 foot-pounds av vridmoment. Du behöver inte dra åt skruvarna.
7

Re-installera stereo konsolen luckan genom att trycka den på plats och knacka försiktigt på ansiktet så att det snäpper fast i instrumentbrädan. Ominstallera fästorgandelarna skruvarna på undersidan av instrumentbrädan. Dessa skruvar behöver bara sitta tätt. Dra inte åt skruvarna, eller du kommer att spricka stereo styrpanel eller bryta monteringsflikarna.
8

Vänd fordonet till "tillbehör" läge, vilket är den viktigaste positionen precis innan du börjar bilen. När radion lyser med ordet "LOCK" i ansiktet, anger den sekvens av siffror som återförsäljare ger dig, tillsammans med några andra knappar för programmering av radio låset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119233.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.