Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur utvärdera Toyota Venza

Elegant och aggressiv styling, strömlinjeformade aerodynamik och en tillgänglig panoramatak är bland de funktioner bjudet av Toyota i sin 2011 Venza, som biltillverkaren klassificerar som en bil. Car and Driver tidningen beskriver Venza som en korsning mellan en Camry vagn och en minibuss, och Naturvårdsverket klassificerar det som en sport-utility vehicle. US News and World Report kallar det en "äkta crossover." Oavsett hur du beskriva Venza, kan du ta flera steg för att utvärdera om det är rätt bil för dig. Instruktioner
1

Kontrollera sina betyg. Den ideella Försäkring Insititute for Highway Safety namngav 2010 Venza som en av sina högsta säkerhet plockar. För att få denna ära, måste fordonen förtjäna högsta betyg finns i alla institutets säkerhetstester, och de måste ha antisladdsystem.

Annat betyg att tänka på är där experter placerar Venza bland sina konkurrenter. US News and World Report undersöker recensioner av bil kritiker och betyg uppgifter från oberoende källor att rangordna fordon. Det rankades Venza 11th i sin prisvärda medelstora SUV kategori. Publikationen säger Venza är en bekväm, exklusiva och rymliga rida, men det rankas bakom kategori ledare som inkluderar 2011 Buick Enclave, Mazda CX-9 och Chevrolet Traverse.
2

Hitta sin bränsleeffektivitet. Statliga uppskattningar visar att 2011 Toyota Venza erbjuder det bästa bränsle körsträcka är versionen med en 2,7 liters, fyrcylindrig motor och framhjulsdrift. Det ger 21 miles per gallon (mpg) i staden och 27 på motorvägen. Andra Venzas få liknande körsträcka, med de minst effektiva är en all-wheel drive versionen som har sex cylindrar och en 3,5 liters motor. Det erbjuder 18 mpg i staden och 25 på motorvägen. Jämför detta bränsle körsträcka med liknande fordon vid utvärdering av Venza.
3

Ta en provkörning. Stäng av radion så att du kan analysera mängden väg buller från fordonet. Observera att kvaliteten på Venza s finish, hur bekväma sitsen är och hur lätt det är att nå kontrollerna. Kör ner en väg med kurvor så att du kan testa hur väl Venza handtagen. Utvärdera lyhördhet bromsarna och ratt. Ta bilen på motorvägen för att se hur väl det accelererar. Vid byte av körfält och säkerhetskopiera fordonet upp, utvärdera sikten den erbjuder. Vid slutet av provkörning, slå på radion för att se hur väl du gillar ljudet systemet.
4

Undersök mätningar. Den Venza erbjuder plats för fem passagerare och 30,7 inches av lastvolym bakom baksätet i modeller som inte har ett panoramatak. Du kan hitta sitt huvud, höft, ben och skuldra mätningar rum under "specs" fliken på bilens hemsida. Använd dessa mätningar för att utvärdera hur Venza travar upp mot konkurrenterna.
5

Beräkna kostnaderna. Tillverkarens föreslagna priset för en ny 2011 Venza började på $ 27.235 för en basmodell i december 2010, med en sexcylindrig, fyrhjulsdrift Venza börjar på $ 31,370. En ny Toyota köpet ingår två år eller 25.000 miles av rutinmässigt underhåll och vägassistans utan extra kostnad. Du får också en 36.000-mil eller tre års grundläggande garanti. Utvärdera hur dessa erbjudanden mäta sig med liknande fordon och deras priser för att avgöra vilka fordon ger dig den bästa avkastningen på din investering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120007.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.