Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Fakta om 2007 TrailBlazer

Chevrolets första användningen av namnet TrailBlazer var som en specifik trim modell av Blazer sport /utility vehicle 1999, men fram till 2002, var TrailBlazer en fem passagerare medelstora SUV i sin egen rätt . Produktionen pågick fram till 2009, då vikande försäljning stoppa modellen. Den största nyheten för 2007 års produktion året var frånvaron av EXT-paketet, som tidigare hade lagt 16 inches till fordonets längd med införandet av en tredje sätesrad. Performance paket

De olika versionerna av 2007 TrailBlazer delades in i två prestandanivåer: Standard Performance-paketet ingår en 4,2-liters rak sexcylindrig motor med en fyra-växlad automatisk växellåda, med en valfri 5,3-liters V-8 finns också. Vid den högre änden, hade SS högpresterande paket en 6,0-liters V-8 som producerade 391 hästkrafter vid 5.400 rpm och 395 foot-pounds av vridmoment vid 4.400 rpm. Denna motor var också tillsammans med en fyra-växlad automatlåda.

På basnivå Addera LS och LT utföranden, Trim LS ingår 17-tums aluminiumfälgar, en dual-zons klimat-styrsystem, farthållare, CD-spelare och makt fönster och lås. Den lyxigare LT-nivå lagt dimljus, speglar makt, dörrautomatik och ett bakre fönster defogger som standard, tillsammans med en lång lista med möjliga alternativ. Bland dessa var power-justerbara och uppvärmda framsäten, med läder tillgänglig för alla säten, och uppvärmda ytterbackspeglar. Val i elektronik sprang till navigeringen och baksätet underhållningssystem, plus en CD-växlare med satellitradio.
SS Paket

Förutom den större, högpresterande motor, hade Trailblazer SS också egna trim paket. Den första av dessa var 1SS, vilket inkluderade alla funktioner LS trim nivå plus en sport-avstämt chassi som tillhandahålls skarpa hantering, 20-tums hjul och en monokromatisk exteriör färgsättning med en svart mesh galler. Som den översta nivån, den 3SS paketet kombineras alla funktioner i the1SS med bekvämligheter av LT trim.
Sport /Utility Funktioner

Trailblazer var avsedd att göra en hel del dragande och bogsering. Det kom utrustad med en dragkrok och ledningar för att ansluta med en släpvagn, och det skröt en dragkapacitet på 6800 pounds. Inuti var lastkapacitet 43.7 kubikfot med den andra stolsraden inrättats och 80,1 kubikfot med de fällda säten, med en maximal nyttolast 1,194 pounds. Cargo spännband och en flip-up fönster i bakluckan extra bekvämlighet. Tre 12-volts eluttag kom i alla modeller, en i vardera främre, bakre sittplatser och last.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120435.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.