Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2005 Dodge Durango specifikation

2005 års Dodge Durango är en sport utility vehicle (SUV) som har tre utföranden. Den SXT är basmodellen och de två uppgradera utföranden är SLT och Limited. Dodge Durango erbjuder en mängd extra funktioner för att göra en road trip mer bekväm. Powertrain

Dodge Durango är utrustad med en 3,7-liters V6-motor. En 4,7-liters V8-motor är också tillgänglig. I de två högre utföranden, är en tredje motor tillgänglig - den 5,7-liters V8-motor. Den Durango standard växellåda är en fyra-växlad automatlåda med överväxel. En fem-växlad automatlåda alternativ är tillgängliga i det nedre två utföranden, och det är den vanliga sändningen på högre trim modellen.
Komfort och bekvämligheter

Dodge Durango erbjuder en mängd olika funktioner, inklusive takluckan, takräcke, fram och bak luftkonditionering och högkvalitativa AM /FM-stereo med CD-spelare. Ett uttag för en MP3-spelare är inbyggd i radion. SLT och Limited utföranden är utrustade med säkerhetsbälten värmare. De tre utföranden också är utrustade med elmanövrerade stolar och en justerbar nackstöd. The 2005 Dodge Durango är utrustad med fyra hjul låsningsfria
Safety

bromsar, varselljus och förarsidan och passagerar-sidokrockkuddar. Trucken är också tillgänglig med ett överfallslarm och sidostängerna inverkan. Alla tre utföranden finns med ett centralt högt monterat bromsljus för bättre synlighet.
Dimensioner

2005 Dodge Durango är 200,8 inches lång, 74,3 inches hög och 76 inches bred. Trucken har en tjänstevikt på 5,008 pounds och en hjulbas på 119 inches.
Bränsleekonomi och prissättning

bränsleekonomi på 2005 Dodge Durango är 14 miles per gallon i staden och 18 mpg på landsväg. Det enda undantaget är SLT, som får 16 mpg i staden och 21 på motorvägen. Den ursprungliga pris på Dodge Durango varierade från $ 27,570 till $ 36,210.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119415.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.