Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur låser jag upp min vägvisare ?

Om du bara bli bekant med din Chevrolet Trailblazer och vill veta hur man låser upp dörrarna , inte bry söker igenom instruktionsboken . Det är inte så komplicerat . Chevrolet ger dig några alternativ att låsa upp bilen . Instruktioner
1

Sätt in nyckeln i nyckeln spåret på chaufför - sidodörr . ( Nyckeln passar i kortplatsen med båda sidor uppåt . ) Vrid nyckeln medurs så långt det går . Du kommer att höra ett klickande ljud . Ta ut nyckeln ur facket och öppna dörren genom att dra i handtaget .
2

Använd fjärrkontrollen nyckeln posten sändare . Om din Trailblazer inte utrustade med viktiga spår eller om du vill låsa upp den från ett avstånd , använd fjärrkontrollen systemet . Det är en handhållen , plast enhet som ansluts till din nyckelring . Tryck på knappen i det övre högra hörnet på fjärrkontrollen - det har en bild av ett olåst lås på det - att öppna chaufför - sidodörr . Tryck på den en andra gång för att låsa upp alla dörrar .
3

Lås dina dörrar inifrån genom att skjuta spaken ovanför ett dörrhandtag bakåt . Den röda delen av spaken kommer att exponeras om du har lyckats låst dörren . Om ditt fordon har automatiska lås , är de placerade på armstöden de två framsätena . Låset är en dubbelsidig switch , en sida har bilden av en nyckel , och den andra är tom . Tryck den tomma sidan för att låsa upp dörrarna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118909.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.