Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2003 4Runner Specifikationer

The Toyota 4 - Runner har utvecklats från en lastbil med en förinstallerad hårt husbil topp på 1990-talet till en stapelvara , pålitlig sport utility vehicle . Performance Specs

2003 4Runner presenterade en fyra - liters , sexcylindrig dubbla överliggande kamaxlar motor . Den SUV använder en multi -point bränsleinsprutningssystem och har en 87 - liters bränsletank , uppnå en bränsleeffektivitet på 23 miles per gallon i staden och 28 på motorvägen . Den 4Runner är betyget 245 hästkrafter vid 5.200 rpm och 282 foot- pounds av vridmoment vid 3.800 rpm .
Hantering

2003 4Runner funktioner ventilerade skivbromsar och en anti -bromsar . Bromsarna använder också en elektronisk funktion bromsfördelning att hjälpa bromsning vid höga hastigheter. Suspensionen passar med en startspärr , stabilitetskontroll och en differentialbroms . Den främre hjulupphängningen har ett nyckelben krängningshämmare oberoende av spiralfjädrar , medan den bakre stabilisatorn är stelt och beroende av spiralfjädrar .
Andra funktioner

den 2003 4Runner har förare och passagerare krockkuddar och innefattar säkerhetsdetaljen av ett låsbart handskfack . En fjärrkontroll har förmågan att låsa och låsa upp dörrarna , lucka, bål och rulla ner bakrutan . Det finns också en inre 12 - volts eluttag i instrumentpanelen samt i lastutrymmet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119963.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.