Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Subaru Forester Vs. Honda CRV

Två av de mer populära SUV på marknaden, Subaru Forester och Honda CR-V både erbjuda något annorlunda för dem som söker en ny Sports Utility Vehicle. Att få en känsla för hur de kör, samt att veta vilka kommer att spara pengar både direkt och efter några påfyllningar, är viktigt för att göra rätt beslut om vilken att köpa. Tillverkarna

Subaru Forester är tillverkad av Subaru Motor Company, som är en division av Fuji Heavy Industries. Honda CR-V, naturligtvis, är tillverkad av Honda Motor Company, Ltd, som är ett multinationellt företag som också bygger motorcyklar, flygplan och robotar. Ja, robotar.
Gas Mätarställning

2010 Subaru Forester har en ekonomi motorväg bränsle på mellan 24 och 27 miles per gallon gas, och en stad ekonomin i ungefär 20 miles per gallon. Den 2009 Honda CR-V har liknande gas körsträcka på 26 och 27 motorväg miles och 20 miles staden.
FWD /AWD

2010 Subaru Forester har standard fyrhjulsdrift på alla modeller. Honda CR-V har tre olika stilar, LX, EX och EX-L. Alla dessa stil har möjligheten att ha antingen framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift.
Transmissioner

Subaru Forester erbjuder ett val mellan en 4-växlad automatisk växellåda och en 5-växlad manuell växellåda, både med överväxel funktionalitet. Medan Honda CR-V kommer också med overdrive-kapabla transmission, har CR-V bara 5-växlad automatlåda.
Pris

Subaru Forester och Honda CR-V aktien relativt nära Faktura priser med Forester kostar $ 19.214 och Honda CR-V framfördes vid $ 19,778. För bottom-stil för varje fordon, är Subaru Forester billigare med ett Börjar MSRP av $ 20.295, medan Honda CR-V: s start MSRP är $ 21,245. Alla priser är från 2009.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118837.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.