Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man tar bort innertaket i en HHR

En anpassad headliner är en populär modifikation för insidan av ditt fordon, komplett med pattens, speciella tyger och en cool design. För att få denna look, måste du först ta bort innertaket, vilket verkar vara lite skrämmande i början. Precis som allt annat, men om du går om det metodiskt, kan du få headliner av din HHR i ett par timmar. Saker du behöver
kryssmejsel
skruvmejsel
3/8-tums Hylsnyckelsats
Torx hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1 < p> Öppna dörrarna och använd skruvmejsel för att bända loss plastskydden på toppen av säkerhetsbälten. Unbolt toppen av alla fyra säkerhetsbälten, med 3/8-tums Ratchet och Torx nycklar.
2

Använd Phillips-skruvmejsel skruva de främre visir och krokar visir. Dessa stöd mitten av den främre delen av innertaket.
3

Dra ut nypa list som går runt ryggen-luckan tätning vid headliner och runt takluckan, om din bil är utrustad med en.
4

Pop ut takbelysning från headliner med skruvmejsel. Dra ledningsnätet till takbelysning samt med händerna, men om du behöver extra hävstång, använd spetsen på skruvmejsel.
5

Ta A-stolpens insida panelen och dra den tillbaka mot insidan av bilen för att frigöra de clips som håller fast på kroppen. Upprepa denna process med B-och C-stolpe plast trim också. Vid det här laget bör headliner kan knappt hållas på plats.
6

Dra headliner ut ur fordonet genom den bakre luckan öppnas. Detta kan ta lite växling och justering av innertaket som du går, men så småningom kommer det att komma ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118868.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.