Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2002 Chevrolet Trailblazer Specifikationer

Chevy TrailBlazer är en medelstor SUV som har varit helt omgjorda för 2002 för att konkurrera med Ford Explorer. Trailblazer bas modell gör ut Explorers i motorstorlek, hästkrafter och vridmoment, samt bogsering, nyttolast och lastkapacitet. Det ger mer passagerarutrymme, liksom. Trailblazers finns i tre klippningar, med en nykonstruerad motor, styvare chassi och bättre fjädring än den föregående generationen. Motor och växellåda

Endast en motor finns på 2002 banbrytare, en 4,2 liters, inline V6 med 270 hästkrafter och 275 £-fötter vridmoment. Hålet är 3,66 inches, stroke är 4,01 och det finns en hög motor kompressionsförhållande på 10.1:1. Den maximala nyttolasten är 1,150 pounds, medan den maximala dragkapacitet är 6,400 pounds. Bränsleeffektivitet i staden, för två-hjulsdrivna modeller, är 16 miles per gallon, medan på motorvägen, det är 22. Fyrhjulsdrivna modeller får en mindre mil per gallon. Samtliga modeller är utrustade med en fyra-växlad, automatisk överväxel. En manuell växellåda är inte tillgänglig.
Fjädring och styrning

Alla Trailblazer trim finns på baksidan, två hjul eller automatisk, heltid, fyrhjulsdrift. Det finns tre tillgängliga bakre differentialer, den vanliga, 3,73, 3,42 och, för bogsering och förbättrad dragkraft, en 4,10. Samtliga modeller levereras med egen front, coil fjädring och en bakre multi-link-system med spolar. De främre och bakre har krängningshämmare, liksom tunga Bilstein chocker. Alla trim är utrustade med rack-and-pinion styrning.
Interiör och Space
trailblazers

rymmer fem passagerare i två, front, säten hink och på en bakre 65-35, split-bänk. Front passagerare har 40 inches av utrymme och 43 benutrymme, medan baksätespassagerarna har 40 respektive 37. Den maximala lastvolym är 80 kubikfot. Klädsel i LS-modeller är tyg, i LT-modeller, premium duk, med möjlighet till läder och skinn i LTZs. LT och LTZ modeller har heltäckningsmatta, men det är ett alternativ på LS-modeller. Standard på alla modeller inkluderar en AM /FM-stereo med CD-spelare, luftkonditionering, tilt-styrning, lås makt och fram och bak, elektriska fönsterhissar. Valfria funktioner på LS-modeller, men standarden på de andra är farthållare, OnStar säkerhet med GPS, dörrautomatik och Internet.
Safety

Standard på alla föregångare är fyra -hjul, ventilerade, skivbromsar med låsningsfria bromsar. Också standard är front, förare och passagerare, sidokrockkuddar samt sidostängerna inverkan. En differentialbroms finns tillgänglig på alla modeller, vilket kommer att minska strömmen till ett hjul snurrar på en hal yta, men ändå leverera ström till de andra. Finns på LT och LTZ modeller är antispinn, vilket kan pulsera enskilda bromsar när hjulspinn upptäcks.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119998.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.