Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Förbättrade prestanda för VW Touareg V6

Volkswagen Touareg är Volkswagens enda SUV i produktion från 2011. Början tillverkning i USA för 2004 års modell, har bilen gått bra på marknaden under sex års produktion. Det finns många förbättringar som skiljer 2011 bilar från originalet. Med denna information kommer att ge en bättre förståelse av en av Volkswagens mest populära bilmodeller. Motor Förbättringar

Standarden Motorn är en V-6, även om det är V-8 alternativet. Den ursprungliga V-6 motor var en 3,2-liters med 3,189 cc. Den 2011-modellen motor är en 3,6-liters version med 280 hästkrafter, förbättrar effekten med nästan 60 hästkrafter. Ursprungligen kom bilen med en vanlig sexväxlad automatisk växellåda, de 2011s har en åtta-växlad automatlåda. Dragkapacitet har förbättrats med ett par tusen pounds med Touareg som kan dra upp till £ 7700 .. Addera Exterior Förbättringar

Under 2011 har utvändiga förbättringar gjorts på Touareg V-6 som kraftigt skiljer den från dess tidigare modell. Den V-6 modellerna har ett panorama taklucka, och bi-Xenon-strålkastare har genomförts. Dessa ger mycket bättre ljus än vanliga eller halogen lampor, vilket ger föraren bättre sikt på natten. En backkamera har också installerats för att hjälpa förare När du säkerhetskopierar, förbättra bakhjulsdrift prestanda.
Interior Förbättringar

Keyless tillgång med en push- knappen start har lagts till. Ett navigationssystem med 3D-landmärke funktioner och en 620-watts Dynaudio ljudsystem är ytterligare två förbättringar. De bakre sätena och framstolarna har all sits värmare och sittdynorna är försedda med minne telefon.
Säkerhet prestandaförbättringar

Säkerhet förbättringar har också lagts till Touareg. En säkerhetsbur är inbyggd bakom alla plåt, detta inkluderar anti-intrång barer och stålbalkar. Det finns också ett däcktryck övervakningssystem, gör att förare kan kontrollera lufttrycket i sina däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119872.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.