Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man programmerar en Nissan Xterra Fjärrkontroll

De flesta moderna bilar kan du låsa och låsa upp dörrarna med hjälp av en fjärrkontroll nyckelbricka, förutsatt att fordonet har makt lås. Om du köpt en sekundär fjärrkontroll nyckelbricka eller ersättning för dig nissan xterra, måste du programmera den innan du kan använda den. Lyckligtvis kan du programmera fjärrkontrollen nyckelbrickan själv inom några minuter med hjälp av något annat än den avlägsna nyckelbricka och Xterra tändningsnyckeln. Instruktioner
1

sitta i Nissan Xterra med nyckeln och nyckelbricka. Stäng alla dörrar och tryck den automatiska låsknappen för att låsa dörren.
2

Placera nyckeln i tändningslåset och ta bort det helt sex gånger i rad inom en 10-sekunders tidsram att ange "Programmering "-läge. Varningsblinkersen blinkar bekräftar att "Programmering"-läget är aktivt.
3

Placera nyckeln i tändningen igen och tändningen till "ACC."
4

Tryck på en av knapparna på nyckelbrickan att programmera fjärrkontrollen. Observera att du måste trycka på knappen inom fem sekunder för att sätta in nyckeln i tändningslåset den sista tiden. Varningsblinkersen blinkar, vilket indikerar programmeringen lyckades.
5

låsa upp dörrarna med den automatiska låsknappen på nissan xterra och trycker på någon knapp på ytterligare nyckelbrickor du vill programmera. Varningsblinkersen blinkar för att indikera programmeringen lyckades. Observera att du måste utföra detta inom fem sekunder för att programmera föregående nyckelbrickan. Upprepa detta steg med så många nyckelbrickor som du behöver programmet.
6

Slå på tändningen till "Off" och ta ur nyckeln.
7

Lås och lås upp dörrar med de programmerade nyckelbrickor för att kontrollera att de fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119553.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.