Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Toyota 2007 4Runner Specifikationer

Den 2007 Toyota 4Runner är en midsize SUV finns med tre olika alternativ ställer. Den SR5 är basmodellen med några speciella funktioner för att tala om förutom det integrerade dragkrok och 16-tumshjul. Sport Edition innehåller ytterligare kosmetiska och prestanda som en huv scoop, sport fjädring, en kromad grill och 17-tums hjul. Den begränsade utgåvan innehåller funktioner i Sport Edition och dessutom har belyst fotsteg, en skinnklädsel, uppvärmda säten fram och 18-tums hjul. Effekt

4Runner levereras som standard med en 4,0-liters V6-motor som ger ut 236 hästkrafter. Det finns även med en 4,7 liters V8 som kan lägga ut 260 hästkrafter. Antingen motorn finns i en fyrhjulsdriven eller bakhjulsdriven version. 4Runner använder en fem-växlad automatlåda med överväxel. Den V6 har en effekt på 18 miles per gallon (mpg) i staden och 22 mpg på landsväg och V8 har en effekt på 17 mpg i staden och 21 mpg på landsväg. 4Runner har en 23-liters bränsletank och tar 91 oktanig blyfri bensin.
Funktioner

Sport och begränsade upplagor har elmanövrerade framstolar, som även finns som ett tillägg till SR5. Den 4Runner är tillgänglig med en valfri tredje sätesraden som tillåter sju passagerare i motsats till fem utan sitsen. Den andra sätesraden kan fällas ner för att tillåta maximalt 75,1 kubikfot lagringsutrymme i fordonet. Den inbyggda datorn spårar yttertemperatur, bränsleförbrukning, återstående räckvidd och däcktryck. 4Runner ingår en sex högtalare ljudsystem. Makt fönster och lås är också standard.
Safety

4Runner har fyra hjul låsningsfria skivbromsar. Bilen är utrustad med främre och bakre krängningshämmare och sidokollision barer. Förare och passagerare krockkuddar är standard och använda en närvarogivare att veta om en plats är upptagen. Det finns också frivilliga sidokrockkuddar och sidokrockkuddar gardin. Fordonet har också ett säkerhetssystem med ett överfallslarm. Addera Frame

4Runner är 189,2 inches lång, 75,2 inches bred och 69,3 inches tall. Den har en markfrigång på 9,1 inches och en hjulbas på 109,8 inches. Fordonets bruttovikt Betyget är 5,580 pounds. Dess brutto bromsad släpvagnsvikt är 5.000 pounds och max fordonets nyttolast är 1,281 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119726.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.