Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Mitsubishi Outlander XLS Generation Skillnader

Mitsubishis Outlander sport utility vehicle (SUV) tillverkades först 2003, med en design ram baserad på Mitsubishi Lancer Sedan, enligt MSN Autos. Den Outlander betecknas som en "crossover", namnet på mindre stadsjeepar vars plattform är bil-baserade för att ge bättre hantering i en större storlek. Sedan 2003 har Outlander XLS trim hade fyra generationer: 2003, 2004-2005, 2007 och 2010, med skillnader i motorer, transmission och komfort. Motor Skillnader

2003 Mitsubishi Outlander XLS SUV är utrustad med en fyrcylindrig, 2.4-liters motor som producerar 140 hästkrafter vid 5000 rpm med ett vridmoment på 157 foot-pounds vid 2500 rpm. I motsats, den andra generationen XLS varvtal upp makten med en fyrcylindrig, 2.4-liters motor som genererar 160 hästkrafter vid 5.750 rpm med ett vridmoment på 162 foot-pounds vid 4.000 rpm. Den tredje generationens motor uppgraderingar till en kraftfull 3-liters V6-motor med 220 hästkrafter, och den fjärde och sista generationen som debuterade under 2010 förbättrar V6 motorn en effekt på 230 hästkrafter.
Transmission Skillnader

första och andra generationens trim av Mitsubishi Outlander XLS har en fyra-växlad automatlåda, men den tredje generationen, har en sexväxlad Sportronic automatlåda läggas, vilket ger förarna möjlighet att driva in automatiska eller skifta till manuellt läge med hjälp av en paddel shifter.
Exterior Feature Skillnader

Medan den första generationen 2003 Mitsubishi Outlander XLS är tillgänglig med ett antal yttre funktioner såsom dimljus, 16-tums aluminiumfälgar och lås makt, den andra generationen XLS erbjuder större 17-tums aluminiumfälgar, uppvärmda ytterbackspeglar, varselljus och en manuell flip-up liftgate fönster, av vilka ingen är tillgängliga på första generationens XLS. Den tredje generationens XLS är omgjorda för att presentera färgkoordinerad främre stötfångare och silver skid förlängningar plattan, tillsammans med målade takreling och 18-tums aluminiumfälgar. De tredje och fjärde generationens XLS trim är 182,7 inches i längd, mer än 3 inches längre än den första och andra generationens trim 'längd av 179 inches. De tredje och fjärde generationens XLS trimmar sitter på en 105,1-tums hjulbas, nästan 2 inches större än den första och andra generationens trim "103,3-tums hjulbas. Addera Interiör Feature Skillnader

Den första generationen 2003 Mitsubishi Outlander XLS har standard interiör funktioner som luftkonditionering, Servostyrning och premie platser trasa, men den andra generationens XLS erbjuder fyra hjul ABS-bromsar, främre sidokrockkuddar, skinnstolar och uppvärmd förare och passagerarstol , inte finns tillgängliga på den första generationen trim. Motorcykel-stil instrumentpanelen mätare och sidan huvudet krockgardiner är alla nya standard på de tredje och fjärde generationens XLS trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120113.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.